Moisar alistas Tondiraba jäähallis õhtu peamatšis rootslase Adell Ekval Halila. Kohtunikud kuulutasid eestlase võitjaks alles pärast lisaraundi.

"Võit on võit. Vastane oli hästi liikuv ja teda oli raske tabada. Mul oli enda poksitehnikat raske peale suruda," kommenteeris Moisar. "Esimesed kolm raundi olin kinnine. Viimases raundis teadsin, et pean hakkama tugevamaid ja rohkem lööke tegema. Hakkasin selles suunas mõtlema ja tegutsema."

Oma eelmises matšis sai Moisar Number One Fight Show'l juba avaringis nokaudiga võidu. Kui kaugel eile nokaut oli? "Mina ei olnud nii lähedal, et nokaut välja teenida ning tema ei oleks suutnud ka midagi sellist välja mängida. Ta löögid ei olnud nii tugevad. Suutsin kõik ära kaitsta."

Moisar teeks järgmise matši meelsasti profipoksiringis välismaal. Töö selle nimel hakkab juba peagi pihta. "Tahaks lihtsalt proovida, kuidas oleks Inglismaal või Iirimaal profipoksis üles astuda.. Hakkan juba varsti tegutsema - uurin treeninglaagreid, räägin sponsoritega läbi, otsin endale matši," sõnas ta.

Moisari saldo profipoksis on 6 võitu (3 nokaudiga) ja 5 kaotust. Kikkpoksis on Keila võitleja teeninud 90 võitu (16 nokaudiga) ja 24 kaotust.

Vaata pikemat intervjuud ning kaadreid eilsest matšist videost!