"Lõpuks!" hüüdis Moisar, kui teadustaja kuulutas mehe kaaluks 70,3. Neljamehelise turniiri formaadis on kokku lepitud, et tema, Tadas Jonkus Leedust, Marouan Toutouh Hollandist ja Rashid Boumalek Marokost peavad mahtuma 71 kg sisse.

"Profivõitlejad lepivad enne üritust kokku, mis kaalus nad võistlevad. Loeb mehe ausõna. Need, kes kaalu ei võta, on lihtsalt nõrgad," rääkis Moisar pärast kaalumist Delfile ja Eesti Päevalehele.

Sugugi mitte kõik võitlejad ei saanud kaalu võtmisega perfektselt hakkama. Küsimusele, mis siis nendega tehakse, vastasid korraldajad, et see on läbirääkimiste küsimus. Usutavasti ükski matš siiski ära ei jää.

"See on oluline faktor enne võistlust, et end korraks kuivaks tõmmata. Koormav ka, aga kui targalt taastuda, energia tagasi tarbida ja hästi puhata, on homme väga hea olla. Tunnen hetkel, et organism on puhas ja ebavajalik praht kehast läinud," lisas Moisar.

Päev enne võistlust pole Moisaril enam trenni asja. "Praegu on kõige tähtsamad asjad toitumine ja magamine. Tuleb targalt süüa ja palju puhata," ütles ta.

Lisaks sellele, et Moisar homme "Road to Marbella 2017" turniiril üles astub, on ta Xplosioni võitlussarja peakorraldaja. Kuidas ta neid kahte rolli ühendab ja nende segi ajamisest hoidub, kuula videost!