Nabi ise oli kaotuse järel üsnagi heitunud. "See oli tegelikult minu matš, ma oleksin selle pidanud võitma!" nentis ta matilt tulles. "Mingi vimm peab sees olema!"

Hiljem natuke puhanuna nentis ta, et üks põhjus, miks väsimus matši ajal raskelt peale vajus, võis olla kerge külmetushaigus, mille Nabi Rootsi treeninglaagri järel läbi põdes. "Mul oli kerge nohu ja kurk valus, kuid soojenduse ajal need küll endast tunda ei andnud," rääkis Nabi.

Ta lisas: "Eks maadlusmatši tempo ole teine. Tundsin viimasel kahel minutil nagu kogu keha oleks raskust täis vajunud. Tavaliselt lähevad käed raskeks, aga mul läks kogu keha - jalad, selg."

Nabi sõnul pole tal sellist asja karjääri jooksul eriti ette tulnud, et ta kaotab matši 3 : 0 eduseisust. "Ja veel kolme hoiatusega passiivsuse tõttu! Kaotasin iseenda trumbiga! Endast 15 kilo raskema vastase vedasin parteris üles, all parteris olles ei läinud närvi, ei hakanud tõmblema, kõik oli paigas! Aga just see pool, vastase aktiivne ründamine, vedas alt. Ei oskagi öelda, mis see on."

Shariati kaotas veerandfinaalis rootslasele Johan Eurenile, mis tähendab, et Nabi jaoks on seekordne EM lõppenud.