Mõni aeg tagasi pidasid võitlejad Tallinnas näidistreeninguid ja Delfi käis ning tutvus, millega seal tegeleti.

Rajul astuvad üles Eesti tuntumad puurivõitlejad. Esindatud on Dmitri Ivanov, Lauri Ülenurm, Henri Hiiemäe, Lauri Mägi, Jüri Jõgiste ning loomulikult Alik Tseiko.

Ühtlasi astub Eesti naiste au ringis kaitsma Helin Paara.

Tutvu ka peakorraldaja Ott Tõnissaarega

Lauri Mägi

Henri Hiiemäe

Mõned põnevamatest vastasseisudest:
-77,1 Dmitri Ivanov (Eesti) vs Jason Ponet (Prantsusmaa)
Üks kahest peamatšist, kus Hollandis treeniv Eesti võitleja Dmitri Ivanov läheb vastamisi mõnevõrra suurema kogemustepagasiga võitlejaga. Seni peetud matšide põhjal võib arvata, et mõlema mehe esimene eelistus on püstivõitlus.

-61,2 Lauri Ülenurm (Eesti) vs Marcin Lasota (Poola)
Lauri Ülenurme vastaseks on oluliselt suurema võitluskogemusega Poola sportlane (Lauri 8 matši vs poola sportlase 27 matši). Samuti on Poola võitleja selge eelistus maasvõitlus - võitlusdistants, kus Lauri on eelmistes Raju matšides kaks kaotust saanud.

-65,8 Henri Hiiemäe (Eesti) vs Ramunas Paliunis (Leedu)
Henri Hiiemäe läheb Rajul vastamisi Leedu võitlejaga, kes Raju 8-l võitis amatöörmatšis Jüri Jõgistet (maas alistusega). Meeste seniseid lahinguid arvesse võttes saab see olema klassikaline püstivõitleja (Eesti) vs maasvõitleja (Leedu) matš.

-65,8 Lauri Mägi (Eesti) vs Janusz Staszewski (Poola)
Püstivõitlust eelistav Lauri Mägi on taaskord vastamisi maasvõitlejaga, kellel on Lauri ees ka väike pikkuseelis. Samuti on Poola võitlejal oluliselt suurem kogemustepagas.

-65,8 Jüri Jõgiste (Eesti) vs Marco Marras (Itaalia)
Teist profimatši pidav Jüri Jõgiste astub vastu üsna sarnase profiiliga Itaalia võitlejale. Mõlemad mehed on teravad nii püsti- kui maasvõitluses, seega on matši kulgu päris raske ennustada.