"Emotsioonid on väga head! See oli väga tähtis võit tugeva kohaliku võitleja üle, kes on siinmaal superstaar," rääkis Pukk Baruto võidust 45-aastase Jaapani vabavõitleja Kazuyuki Fujita üle.

Kokku oli Barutol eestlastest toetajaid tosina jagu, paljud neist kohalikud eestlased, mõned ka Viimsi Tigers Gymi inimesed. "Oleme oma klubiga Barutot toetanud ja toetame kindlasti edaspidigi," sõnas Pukk ja jätkas:

"See oli Eesti võitlusspordile väga suur võit. Ja eelkõige talle endale, kuna tal on nüüd võimalik sel turniiril, mis jätkub aasta viimastel päevadel - 29. ja 31. detsembril - edasi võistelda. Seal tuleb vastaseks üks nendest meestest, kes siit täna edasi said (16-st meest oli, 8 jätkab turniiri - G.L.)."
"Õigel sõdalasel on peale lahingut ikka väiksed kriimud ja paistetus üleval. Ta on ju viiking, nagu siinmail teatakse!"
Ivo Pukk, Baruto üks abilistest

"Kaido oli Fujitast tunduvalt aktiivsem, sellest ka kohtunike punktidega selge ülekaal tema kasuks. Ta tabas põlvelööke kehasse, sai küll ise kätega mõned sisse, aga need haavad peaks päeva-paariga üle minema. Õigel sõdalasel on peale lahingut ikka väiksed kriimud-marraskid ja kerge paistetus üleval. Ta on ju viiking, nagu siinmail teatakse!"

Taktikast rääkides ütles Pukk: "Püstivõitluse poolelt on Kaido väga jõudsalt arenenud, nagu ka matš näitas. Kui eelmise matši eesmärk (mullu 31. detsembril Peter Aertsi vastu - G.L.) oli võitlus maha viia, siis seekord oli olukord täiesti vastupidine - plaan oli just püsti võidelda, sest vastane on väga tugeva maadlustaustaga. Taktika töötas väga hästi."

Baruto ise jagas hetkel intervjuusid Jaapani meediale. Täna ootab veel ees tähistamine õhtusöögilauas eestlastega.