Oleiniku Facebooki ja Instagrami postituses teatas Oleinik, et annab koos Monsoniga noortele sportlastele näidistreeningu. Tänaseks on ta oma postituse kustutanud, kuid treeningust tehtud Youtube'i video on endiselt nähtav.

Huvitaval kombel oli Monsoni ja Oleiniku näidistreening välja kuulutatud juba 19. novembril, mis mitmel Delfile kirjutanud pettunud Tallinna ürituse külastajal tekitas küsimusi, kas korraldajad olid koos võitlejaga eestlastele alguses peale valetanud, et rohkem pileteid müüa.

Nr 1 Fight Show korraldaja Igor Šinkevitš andis Vene Delfile kommentaari: "Situatsioon Monsoniga tuli mulle täieliku šokina. Pidasime temaga läbirääkimisi läbi agentide maikuus. Alguses nõudis ta meie jaoks kosmilisi summasid, kuid me saime selle kõvasti alla kaubeldud. Maksime tema Moskva - Tallinn - Moskva lennupiletid, tellisime talle auto vastu ja broneerisime luksusliku toa hotellis ning korraldasime näidistreeningu klubis Garant. Kuid kolmapäeva öösel vastu neljapäeva saime info, et ameeriklane ei tule, ning ta saatis meile videosõnumi."

"Miks ta Tallinnasse ei tulnud, on meile täielik müsteerium. Lepingu järgi, mille me sõlmisime, on matši ärajätmisel ette nähtud sanktsioonid, kuid kas me seda õigust kasutame, ei oska ma veel öelda. Me pole veel lootust kaotanud, et Manson tuleb Tallinnasse järgmisel aastal."

Tšerepovetsis peetud pressikonverentsi teatas Manson, et ootab oma Venemaa kodakondsust, mistõttu veedab ta järgmised kuu aega Venemaal. Tütrega juhtunud hädaolukorrast polnud enam juttugi.

Monsoni ja Oleiniku näidistreening:
Monsoni videosõnum eestlastele: