"Soovin vastasele edu ja tervist, aga ringis näitame rahvale sõda! Pärast matši oleme jälle sõbrad," tervitab Tseiko Kaibovi. "Tahan kindlasti näidata head võitluslikku matši. Vigastused on enamvähem välja ravitud ja luban, et peale ilusate maadlusheidete näeb ka püstivõitlust."

Tseikol on kahest viimasest matšist kirjas võit ja viik. Mais toimunud Xplosionil alistas ta teises raundis tagantkägistusega prantslase Esteban Mendoza. Saku Suurhallis toimunud King of Kings jättis aga vastakad tunded: "Võitlesin leeduka vastu, kus domineerisin kõik kolm raundi. Viisin vastase pidevalt maha ning üritasin alistada ja matši lõppedes andsidki kohtunikud mulle kindla punktivõidu. Kummalisel kombel muutis aga peakohtunik selle viigiks, mis oli kõigi jaoks üllatus. Sellest jäi mulle KOKiga negatiivne kogemus."

Reedel on Tseikol taas võimalus oma headust tõestada ning mees on enda sõnul väga valmis. "Olen heas vormis! Olen palju treeninud maadlust ja poksi ning teinud palju üldkehalist treeningut. Nädalas on umbes 9 kuni 11 treeningut. Olen matšiks valmis!"

Neljandat aastat toimuval "Number One" Fight Show'l teeb Tseiko kaasa esimest korda. Muudel Eestis toimunud üritustel on kunagisel mitmekordsel kreeka-rooma maadlusmeistril kogemusi aga küllaga. Ka on ta karjääri alguses vastakuti olnud reedese võitlusürituse esistaari Denis Smoldareviga. Matš leidis aset 2010. aastal "Rajul", mil Tseiko endast 20 sentimeetrit pikemale kannakõõluse vigastuse tõttu alla pidi vanduma. Tänaseks võitlevad mehed ka täiesti erinevas kaalukategoorias - Tseiko kuni 78,5-, Smoldarev astub Prantsusmaa ässa Chaban Ka vastu üliraskekaalus (üle 93 kg).

Vaata Tseiko karjääri üht uhkemat nokauti.

"Tulge elage eesti võitlejatele kaasa! Kindlasti on kõik korralikult valmistunud ning tulev võitluslik õhtu!" on Tseiko kindel.

Reedene võimas Fightcard