"Baruto valis minu arust väga õige taktika, viies võitluse kohe maasmaadluse peale. Tõsi, ka Aerts taganes püstivõitluses liiga sirgjooneliselt," sõnas Tseiko, kes vaatas Jaapanis toimunud matši telefoniekraanilt.

Tseiko arvates on Barutol heast klassist raskekaallaseks saamiseks ainest küllaga. Ta kiitis Eesti vägilase võtteid nii püstimaadluses vastase pikali viimisel kui ka maasmaadluses positsioonide vahetamisel.

"Selles matšis ei näinud me sisuliselt üldse püstimaadlust, küll aga oli selgelt aru saada, et maadelda ta mõistab. Ega raskekaalus polegi õieti neid mehi, kes hakkaksid (püstimaadluses) jalast haarama, seega olulisem ongi maasmaadlus. Enim tuleb tal arendada ilmselt püstimaadluse kaitsetööd ja eks maas maadeldes ole ka nipet-näpet parandamisruumi, kuid üldpilt on hea," lisas Tseiko.

Olgugi, et Aertsi ja Baruto näol oli tegu treeneri ja õpilasega, ei kahtlustaks Tseiko nähtu põhjal kokkumängu.

"Mulle tundus küll, et tegu oli tõsise matši, mitte kokkumänguga. Lõpus lõi Aerts näiteks jalaga Barutot näkku, kuid tugeva tabamuse saamiseks oli ta ilmselgelt liiga väsinud. Matši lõpus oligi hästi näha, et Aerts oli selgelt väsinum kui Baruto. Samas, eks see ole ka loogiline, kuna tal tuli maas Baruto all kõvasti rabeleda."