"Peaasi, et ta püstivõitlusse ei jääks. Seal ei oleks tal Peter Aertsi vastu, kes omal ajal oli väga kõva püstivõitleja, võimalustki. Kui maas suudaks Baruto aktiivsust näidata, domineerida, positsioone vahetada ja mõned löögid teha, siis on varianti," arvas Tseiko.

Tseiko ja Baruto omavaheline matš on muidugi utoopia, sest Baruto võitleb raskekaalus, Tseiko kuni 77 kg kaaluvate meeste seas. "Mu viimane matš raskekaalus jääb aastasse 2009, kui ma alles alustasin vabavõitlusega. Arvan, et Baruto lükkaks mind nurka ja sealt ma enam välja ei saaks. Kaaluvahe on ikka liig mis liig. Kui ma oleks super-hüper püstivõitleja, kes toksiks jab'iga ja cross'iga, jookseks eest ja muudaks suunda, siis oleks tal mind raskem maha viia. Aga muidu ei oleks mul sellise kaaluga mehe vastu midagi teha," rääkis Tseiko, kes ka ise on maadlustaustaga ja tunneb end mugavamalt just maasvõitluses.

Baruto pidi esialgu võitlema 42-aastase prantslase Jerome Le Banneriga, kuid viimasel hetkel pandi eestlasele vastu hoopis tema hollandlasest juhendaja Aerts - omaaegne tippvõitleja, kes tänavu suvel 45-aastaselt karjääri lõpetas.

"Ei tea, kui tõsiselt ta selleks matšiks on valmistunud. Kui ta on heas vormis, on Barutol raskem. Üldjuhul aga antakse MMA debüüti tegevatele meestele vastaseks mõni endasugune, samuti esimesi samme astuv vabavõitleja. Aga eks näis, raskekaalus on kõik võimalik. Jaapanis on see suur šõu, äkki on ka suured rahad mängus ja Aerts võtab asja väga tõsiselt. See matš võib Barutole olla heaks hüppelauaks," arvas Tseiko.

Novembrikuises intervjuus Eesti Päevalehele andis Baruto mõista, et tema kohtumine mõne Eesti vabavõitlejaga on sisuliselt välistatud. "Kuidas ma seda ütlen? Ärgu keegi nüüd mõelgu, et ise pole veel alustanudki ja juba praalib, aga no siin pole tõtt-öelda väga kellegagi võidelda. Nii lihtsalt on," ütles ta.