Mõlema mehe puhul on tegemist profipoksi kergemate kaalude tõusvate tähtedega, kellele ennustatakse suurt tulevikku.

23-aastane sulgkaallane Fryers on profikarjääri alustanud 10 järjestikuse võiduga. Tegemist on viimaste aastate edukaima Iiri amatöörpoksijaga, kes profikarjääri alustanud. Amatöörina tuli Fryers seitsmel korral Iiri meistriks ning viimased viis aastat pole mees kaotust tunnistanud, ka mitte Keldi Rahvuste meistritiitlimatšis.

Keldi Rahvuste meister on ka teine iirlane, kergkaalus profikarjääri 14 võidu ja vaid 1 kaotusega alustanud 22-aastane James Tennyson. Briti ränkingus asub mees juba praegu kaalu kolme parema seas. Juba 18-aastaselt profiks hakanud Tennyson pööras kohalikul tasandil kõik "pea peale", kui temast sai kaks aastat tagasi viimase 80 aasta noorim Iiri profipoksija, kes kohaliku meistritiitli võitnud.

Tennysoni väärtust tõestab ka fakt, et teda treenib Iirimaa tuntuim poksitreener Tony Dunlop, kelle käe all on WBO sarja keskkaalu maailmameistriks tulnud Andy Lee ning WBO sarja kergeima kaalu meistriks Guilleremo Rigondeaux.

"Meil on ülihea meel teatada, et lisaks Robert Heleniusele astuvad Tallinnas ringi kaks poksi sünnimaa tõelist tippu. On väga võimalik, et kõigi kolme, Heleniuse, Fryers'i ning Tennyson'i näol võib peagi tegemist olla maailmameistritega, mis teeb Kolme Maestro poksipeost midagi eriti erilist ja eksklusiivset," kinnitab ürituse peakorraldaja Tõnis Grinkin.

Tule ja saa osa esmaklassilisest ning harukordsest poksiüritusest – eri klass!

14. novembril leiab Tallinna Lennusadamas aset eriti eksklusiivne poksipidu – just „poksipidu“ on õige sõna eeloleva ürituse kirjeldamiseks, sest kus mujal on pealtvaatajal võimalus nautida Eri Klasi, Uno Loopi ning mullu meie seast lahkunud Peeter Sauli auks klassikalist muusikat ning elada selle kõrval kaasa profipoksi suurnime Robert Heleniuse maailma tippu viiva teekonna jätku tuntud idanaabri Denis Bakhtovi vastu!

Esmaklassilise toitlustuse ning eriilmelise Lennusadama meeleolu tõstavad vanameister Ivo Linna ning maestrote auks esineb Ott Lepland. Väikse muusikalise palaga astub üle pika aja üles ka Uno Loop isiklikult.
Eri Klasi, Peeter Sauli ning Uno Loopi näol on tegemist mitte ainult rahva südamed võitnud muusikatalentidega, vaid ka endiste poksimeistritega. Nii näiteks tuli Peeter Saul neljal korral Eesti meistriks, Uno Loop-ile riputati noore mehena kuldmedal kaela kahel korral ja Eri Klas tuli Tallinna meistriks.

Õhtu käigus jagataksegi välja kolme maestro poksikarikad ning seejärel algab profipoksi osa, kus astuvad üles Balti kergekeskkaalu meister Pavel Semjonov ning Soome tuntud võitlejad Timo-Juhani Hirvikangas, Timo Laine ja Dayron Lester.
Õhtu lõpetab Soome poksikuulsuse Robert Heleniuse ning Venemaa kogenud võitleja Denis Bakhtovi supermatš. Seni karjääri jooksul kõik 21 matši võitnud Heleniuse jaoks on tegemist eelmatšiga detsembris Helsingis toimuvaks Euroopa profitiitlimatšiks Erkan Teperiga. Kuid karjääri jooksul 50 matši pidanud ning neist 39 võitnud Bakhtovi ei saa kindlasti alahinnata.

Robert Helenius on kiirelt naasmas maailma tippu. Seda tõestab ka fakt, et Robert Helenius on alustanud teed maailma raskekaalumeistri tiitli suunas. Helenius ei saa Tallinnas kuidagi allahindlust teha, sest eelseisev Euroopa profitiitlimatš on esimeseks ja oluliseks sammuks tõelise tipu suunas. High risk – high gain matši võitja on ilmselt järgmine Vladimir Klitško vastane maailmameistri tiitlimatsis.

Maardu poksistaar Pavel Semjonov tõusis Baltimaade kergekeskkaalu tippu suvel, alistades tiitlimatšis Mirkko Moisari. Karjääri jooksul 19 matšist 15 võitnud Semjonov võitis ka viimasel Tondiraba jäähallis toimunud Xplosionil poolakat Mariusz Biskupskist, kes on tulnud varem kahel korral Euroopa meistriks

Kokku peetakse õhtu jooksul seitse poksimatši. Õhtut juhivad Ivo Linna ning Ott Lepland, muusika eest hoolitsevad oma ala parimad.