Kõik sai alguse Briti poksija avaldusest, justkui oleks Klitško "kuradi kummardaja".

"Ta kommentaarid ajasid mul südame pahaks," vastas 39-aastane Klitško. "Need olid vastikd ning nendel polnud matši promomisega mingit pistmist. See näitas lihtsalt Tyson Fury tõelist loomust - ta pole eriti õnnelik. Need kommentaarid näitavad, et ta aju on sama suur kui oraval, see on justkui väike pähklike."

"Me elame, jumal tänatud, demokraatlikus maailmas ning inimestel on õigus avaldada oma arvamust. Aga teineteist peaks ka austama. Mind kuradi kummardajaks nimetamine sellepärast, et mulle meeldivad võlutrikid, on lihtsalt rumal. Kui Tyson Fury töötaks tsirkuses, töötaks ta koos imeliste mustkunstnikega. Ja kui ta arvaks, et see on ikka maagika, siis omavahel öeldes, see pole kaugeltki maagika, vaid lihtsalt trikid. Kuid mina kavatsen temaga Düsseldorfis küll maagikat teha - ma nokauteerin ta ning ta haihtub poksiringkonnast."

Klitško kaitseb Fury vastu oma WBA, IBF-i ja WBO raskekaalu maailmameistritiitleid.

Fury kommentaar, millest kõik alguse sai: "Me elame naljakas ja kurjas maailmas. Inimesed võivad öelda "Ohh, sa oled abordi vastane, sa oled pedofiilia vastane, sa oled homoseksuaalsuse vastane või mida iganes", aga minu usk ja kultuur põhineb piiblil. Piibel kirjutati kaua aega tagasi, meie aja arvamise alguses, ning kui ma seda järgin ja see ütleb mulle, et see on vale, siis see on minu jaoks vale. Selline on minu arvamus. Koljat oli tšempion, koletis, keda keegi kunagi ei võitnud. Ja siis tuli see noor tüüp, Taavet, laps, kes uskus jumalasse ja tegi selle ära. Jumal andis talle võime. Õigus võidutseb alati vale üle. Hea võidab alati kurja. Mina näen seda enda ja Klitško puhul. Tean, et Klitško on kuradi kummardaja. Nad on seotud suurte sektide ja asjadega ning teevad võlutrikke ja mida kõike veel. Sa võid minna YouTube'i ja vaadata, kuidas nad maagikaga mängivad."