Kui esimesel võistluspäeval võttis ainsa eestlasena võidu Kaupo Arro, siis teisel päeval oli võidukas samas kaalus (keskkaalus) poksinud Artur Zarva, kes oli kohtunike häältega üle Simone Giorgettist.

Arro teisel päeval võitu kätte ei saanud. Mullusele Euroopa konföderatsioonide karika kolmandale mehele Salvatore Cavallarole tuli tasavägises matšis alla vanduda. Kaotust näidati ka Kirill Serikovile ja Nikolai Tšaškinile.

Ainar Karlson ning Andrei Hartšenko suutsid vastastest ringis küll kindlalt üle olla (vaata videost), kuid sellest hoolimata saatis koduseinte vahel poksinud Valentino Manfredoniat ja Vincenzo Arecchiat võitjate kuulutamisel kohtunike poolehoid.

"Ma olen poiste esitustega rahul. Võidul ja kaotusel ei ole meil vahet, aga areng oli tohutu suur. Esimest korda tundsin, et poisid oskavad poksida sellisel tasemel ja andsid endast kõik," võttis koondise peatreener Ervin Kade võistluslaagri kokku.

Kõik treeninglaagris osalenud poksijad, nende seas ka viimasel päeval mitte võistlenud Andrei Bokan, astuvad kodupubliku ees ringi juba 26. veebruaril, kui algavad poksi Eesti meistrivõistlused.