WBC üliraskekaalu tiitlit suutis kolmandat korda kaitsta 30-aastane ameeriklane Wilder, kes Szpilka üheksandas raundis nokaudiga ringi põrandale saatis. Sellega jätkus ka Wilderi suurepärane seeria, kus ta kõik karjääri jooksul peetud 36 matši võitnud on, 35 neist on tulnud nokaudiga. Szpilkale oli tänane aga karjääri teiseks kaotuseks, lisaks on tal kirjas 20 võitu.

Üliraskekaalu WBO, WBA ja IBO meistritiitlid kuuluvad hetkel aga veel Tyson Furyle ning minevikuski mitmeid skandaale üles puhunud britt ei jätnud pärast matši kasutamata võimalust Wilderile oma arvamust avaldamast.

Nimelt murdis Fury end duellijärgselt ringi, seisis vaid loetud sentimeetrite kaugusele Wilderist ning karjus konkurendile läbi mikrofoni, et võib temaga iga kell ja igas kohas vastamisi astuda. Wilder vastas seepeale: "Pane aga kuupäev paika, Tyson, ja ma olen valmis ringi tulema. Me kõik teame, et Fury on võlts ja praegune on vaid näitemäng. Sa võid ringi joosta palju tahad, aga ma löön su ikkagi risti."

Martinile IBF tiitel, Haye naasis ringi

Paar tundi enne Wilderi võitu sai selgeks ka IBFi tiitliomanik, kui 29-aastane ameeriklane Charles Martin kolmandas raundis tehnilise nokaudiga Vjatšeslav Glazkov alistas. Praguseks on selge, et ukrainlast Glazkovi segas põlvevigastus.

Lisaks naasis eile üle kolme ja poole aasta poksiringi skandaalne David Haye, kes alistas kohe esimeses raundis Mark de Mori.

Eksmaailmameister Haye viibis viimati ringis 2012. aasta juulikuus, alistades vastuolulises matšis viienda raundi tehnilise nokaudiga Dereck Chisora. Aasta varem oli Haye kaotanud tiitlimatšis Vladimir Klõtškole.

Pärast matši Chisoraga kuulutas Haye, et riputab poksikindad igaveseks varna. Kaua pension siiski ei kestnud, kuna juba 2013. aasta lõpus pidi mees vastamisi minema hiljuti Klõtsko alistanud Tyson Furyga, kuid sai treeningul tugeva õlavigastuse ning brittide lahingut ei toimunud.

Nüüd naasis Haye aga ringi, alistades Londonis austraallase Mark de Mori. Haye pani mängu 26 võidu ja kahe kaotusega profirekordi, Mori omalt poolt 30-võidulise karjääri, kus lisaks kaotus ja kaks viiki.