Heitlus WBC tiitlivöö nimel, mida Jamaicas sündinud ja Kanada passiga Berbick hoidis, toimus Las Vegase Hiltoni hotelli ballisaalis. Enne seda õhtut oli Tyson nokauteerinud 25 vastast 27-st, ülejäänud kaks võitu tulid punktidega, tosin võitu sai ta 10 kuu jooksul enne 22. novembrit.

Ameeriklane oli seega endale juba nime teinud ning täissaal publikut oli garanteeritud. Berbick sai Tysonile sisse vaid ühe tugeva löögi kohe avaraundi alguses, kuid nähes, et see mingit efekti ei oma, tõmbus ta kaameks. Kihlveokontorites oli Tyson oma nokautide saldo tõttu juba niikuinii favoriit. Seega oli vaid aja küsimus, millal jamaikalane põrandat kallistama saadetakse.

Tyson oli sel päeval 20 aastat, neli kuud, kolm nädalat ja kaks päeva vana. Vähem kui aastaga sai temast raskekaallane, kes korraga hoidnud enda käes WBC, WBA ja IBF-i meistrivöösid. Kokku pidas tänaseks 50-aastane Tyson karjääri jooksul 58 matši, millest võitis 50 (44 nokaudiga) ja kaotas 6. Kaks tema matši hinnati tulemuseks "No contest" ehk võitjat erinevatel põhjustel ei selgitatud - kord oli põhjuseks vastase põlvevigastus, teinekord Tysoni keeldumine dopinguproovist.