Kui Heleniusel kulus Csomori alistamiseks 62 sekundit, siis Saksamaal toimunud poksiüritusel suutis ungarlane tuntud Briti poksija vastu kesta kuni teise raundi viimase minutini - siis tabas Chisora teda võimsa paremhaagiga ja kohtunik lõpetas matši.

Chisora näol on tegemist Heleniuse suurima rivaaliga. Mehed kohtusid 2011. aastal Helsingis toimunud Euroopa tiitlimatšis, kus soomlane hoolimata vigastusele kohtunike 2:1 häältega napi võidu noppis. Britt lõhkus matši avaringis Heleniuse rangluu, mis tõi soomlasele kaasa kahe-aastase võistluspausi ning avas talle endale ukse tiitlimatšiks Vitali Klitškoga. Britt tegi vanema Klitško-venna vastu küll südika esituse, kuid kaotas kindlalt kohtunike ühehäälse otsusega.

Nüüd, kaks aastat hiljem, mil läinud aastal kaks korda Tallinnas üles astunud Helenius on taas tõusnud Euroopa tippu, loodab Chisora soomlasele kätte maksta. Tal on ka selleks õigus, sest on Euroopa tiitli esimene täieõiguslik väljakutsuja, mis tähendab, et soomlasel on kohustus temaga võidelda.

Helenius noolib MM-tiitlimatši!

Helenius on valmis aga matšist keelduma ning seeläbi suure tõenäosusega loovutama ka Euroopa tiitli, aga seda vaid juhul, kui tal peaks olema võimalus astuda üles IBF sarja MM-tiitlimatšis, mille jagavad tuleval nädalavahetusel ukrainlane Vyacheslav Glazkov ning ameeriklane Charles Martin. Helenius võitis nimelt lisaks Euroopa tiitlile ka IBF sarja rahvusvahelise tiitli, mis tähendab, et tal on õigus nõuda kohtumist Glazkovi ja Martini duelli võitjaga.