Pascal tabas teise raundi alguses Bolontit vasaksirgega näkku, mille peale viimane korraks põrandale langes. Kiirelt püsti tõustes mehed jätkasid ning mõne hetke pärast toimus poksikeeli "clinch" ehk "sidumine", mille kohtunikupoolse lahutamise hetkel Pascal vastast vasakhaagiga tabas (videos alates 2.06).

Bolonti kukkus koheselt pikali ning jäi ringipõrandale liikumatuks. Matš peatati ning läbivaatamisel otsustati, et tulemust poksivälise tegutsemise tõttu välja ei kuulutata.

Pascali peatreeneri, endise poksimaailma suurkuju Roy Jones juuniori sõnul oli vastase puhul tegemist ilmselge näitlemisega: "Löök ei olnud kindlasti nii tugev, kui Bolonti välja näitles. Õudne, millega mees hakkama sai!"

Võitleja ise olukorras näitlemist tähele ei pannud. "Ta lõi mind clinchis kahel korral vastu kukalt. Ma ei pannud tähele, et kohtunik vahele astus. Nägin avanemist ja lõin. Ma ei ole must võitleja ning vabandan, kui talle haiget tegin."

Kanadalase Pascali puhul on tegemist poolraskekaalu kolmanda mehega Adonis Stevensoni ja Sergei Kovalevi järel. Just Kovalev on see, kellega Pascal matši järel kohtuda soovis. Saab näha, kuidas selline lõpptulemus tema edasisele karjäärile mõjub.