Moisari jaoks oli tegemist karjääri kolmanda profipoksimatšiga ja ühtlasi kolmanda nokaudiga.

Matš lõppes teises raundis, kui Moisar vastase neljandat korda kehasse löögiga ringipõrandale põlvitama lõi. Kolmel esimesel korral tõusis visa leedukas küll püsti, kuid neljanda järel lõpetas kohtunik matši.

"Vastase tase ei olnud kõige parem ja teadsin seda ka enne matši algust. Kuid vastane oli vastupidav ning ei andnud kohe alla, vaid tõusis pärast maksalööke taas püsti. Hea võitleja, kuid polnud füüsiliselt piisavalt tugev," lausus Moisar Delfile. "Kogemust oli tal ka kindlasti vähem, kui mul. Seekord oli lihtsam vastane."

Mäletatavasti alistas võimsa kehasse löögiga Moisar mõned nädalad tagasi ka kohaliku profipoksija Sergei Melise. Kui Melise matš läks kirja ka maailma profipoksi ametlikesse nimekirjadesse, siis Kloogarannal toimunud matš mitte. See oli Moisari isiklik otsus. "Melisega seda matši võrrelda ei kannata. Melisega oli esimene raund väga raske. Teises raundis sain soojemaks ning pärast esimest maksalööki ta enam püsti ei tõusnud. Vahe oligi selles, et leedukas suutis püsti tõusta," võrdles Moisar.