Poolfinaalmatšide publiku lemmiklahinguks kujunes A. le Coq'i spordihoones täna kahtlemata raskekaalu esimene lahing, kus omavahel astusid vastamisi Kalev Boxingu poksija Gennadi Štšerbin ning Mehhiko päritolu Eesti kodakondne Ernesto Samario (Tarm).

Lahingus, kus kaks tursket vägilast üksteist terve matši käigus raskete rusikatega tabasid, oli mõlemal mehel juba esimese raundi lõpuks jõuvarud kadunud. Kuid kaks raundi seisis veel ees ning endast tuli välja võtta kõik, mis võtta oli. Štšerbin tabas Samariot üha enam ja üha raskemalt, kuid mees ei löönud kõikuma ning vastas samaga. Teises raundis oli periood, kus mõlemad mehed unustasid kaitse ning lõid kordamöööda üksteisele näo pihta täptseid paremsirgeid- ja haake, kuid adrenaliin oli veres juba nii kõrgele tõusnud, et valu ei tundnud kumbki.

Lõpuks võttis kohtunike ühehäälse otsusega võidu Štšerbin, kes läheb pühapäevases finaalis vastamisi oma 12. meistritiitlit püüdva Ainar Karlsoniga (Wiru). Karlsonil kulus finaalipääsuks poolfinaalis vaid avaraund, mille lõpus ta oma vastase loobuma sundis.

Poolfinaalide tuliseimaks kaalukategooriaks oli kahtlemata kuni 64-kilogrammiste vastasseisud. Esimeses poolfinaalis võttis Stanislav Perfilov (Järve) vastu esimest hooaega meeste seas võitleva Vlad Romanjuki (OMK). Mullune hõbemedalist Perfilov oli täpsem, kuid oli näha, et järgnevatel aastatel tuleb noorte klassi valitsenud Romanjukiga väga tõsiselt arvestada.

Perfilovi vastaseks on superfinaalis taaskord Semjon Karhanin (Järve), kes ta eelmisel aastal napi 2:1 kohtunike häältega alistas. Karhanin oli pooolfinaalis üle TÜ ASKi tugevalöögiga Henrik Kontist.

Poolraskekaalu finaalis selgitavad Eesti meistri Sergei Bannov (Evail) ning Pjotr Russkihh (Kreenholm). Keskkaalus lähevad vastamisi Artur Zarva (Avangard) ning väga terav Ervin Larka (Energia) ning kergekeskkaalus loodab Andrei Hartšenkot üllatada Deniss Vagner (Energia).

Noorte vastasseisudes saab võimsat duelli näha kergekeskkaalus, kus napilt edasi pääsenud Denis Osipov (Loit) ristab kindad oma vastase täna nokauteerinud Robert Galkiniga (TÜ ASK). Keskkaalus saab näha, mida suudab oma vastase teises raundis alistuma sundinud Eduard Piirisilla (Sofron) vastu Andrii Bilovol (Dünamo).

Noorte finaalid algavad täna A. le Coq'i spordihoones kell 12. Meeste ja naiste finaalid kell 16. Kokku peetakse finaalpäeval 23 matši.

Võistlus täispikkuses: