Finaali jõudsid vennad Rain ja Ainar Karlson ning Jüri Jaanisoo, pronksmedali said kaela Kaupo Arro (kuni 75kg), Kirill Serikov (kuni 52) ja Tõnis Grinkin (kuni 81kg).

Edukaimaks tõusis Rain Karlson, alistades üliraskekaalu finaalis kindlalt Venemaa kolmanda numbri Dmitri Muhhini. Karlson suutis vastase ka korra nokdauni lüüa ning võttis kohtunike ühehäälse otsusega võidu. Rain Karlson oli samal turniiril edukas ka möödunud aastal, võttes esikoha kaal madalamas, raskekaalus (kuni 91 kg).

"Poolfinaalis poksisin Bulgaaria meistriga ja vastane oli minust suurem. Pidin vaeva nägema, et üldse üliraskekaalu ennast saada. Bulgaarane oli füüsiliselt hea poksija ja tema löögid olid tugevamad kui kuni 91-kilogrammiste meeste seas. Aga suutsin ta taktikaga üle mängida ja panin enda võhma ning kavaluse mängu," kirjeldas Rain Karlson Delfi ja EPL-i sporditoimetusele. "Finaalivastane oli rohkem minu mõõtu. Matš oli seni kontrolli all, kuni hoidsin ründavat joont. Kui lasin tal endale peale tulla, siis sattusin raskustesse. Kolmandas raundis tegin hea kombinatsiooni ja vastasele hakati numbreid lugema. Võistlus oli minu jaoks tähtis, sest valmistun sõjaväelaste maailmameistrivõistlusteks just üliraskekaalus ja see oli hea proovikivi. Vorm on tõusuteel ja seda näitavad ka tulemused."

Sellest hooajast raskekaalus poksinud Ainar Karlson võitis kasahhi Askar Abdullajevi vastu kaks esimest raundi, kuid pärast tasavägist viimast otsustasid kohtunikud anda 1:2 häältega võidu vastasele. Jüri Jaanisoo jäi finaalis kohtunike ühehäälse otsusega alla norrakale Hadji Srourile.

"Ka mulle oli GeeBee turniir ettevalmistumiseks sõjaväelaste MM-iks. Sain tugevad matšid ning finaalis tundsin, et olin domineerivam pool.
Raskekaalus võideldes tunnen, et löögijõudu on rohkem. Oma pikkuselt võin selles kaalus paremini läbi lüüa, aga eks aeg näitab. Hetkel on mul 4-5 kg varu, mille pean kiiresti juurde saama," lausus Ainar Karlson.

Poksikoondise peatreeneri Ervin Kade sõnul teevad vendade Karlsonite tulemused eriti rõõmu, sest annavad kinnitust, et suvel tehtud otsus kaal kõrgemas klassis kaasa lööma hakata oli õige.

Viimase kahe aasta jooksul kodumaal keskkaalus liidri rolli kindlustanud Kaupo Arro näitas, et on rahvusvahelisel areenil tõsiselt võetav konkurent. Töö ja kõrgkooli õpingute kõrvalt poksiga tegelevale eestlasele kujunes tänane katsumus maailmameistri Zhanilbek Alimkhanuli vastu lootustandvaks ning usutavasti saavad Rio olümpiamõtted uuesti tuult tiibadesse.

GeeBee areeni päeva parima matši eest kiidusõnu saanud Kaupo Arro veetis suurema osa ajast lähidistantsil, kust jagas paremaga ohtlikke tabamusi ega andnud grammigi vastasele armu. Pikemat kasvu ning füüsiliselt paremas konditsioonis olev Alimkhanuli teenis aga raundivõidud mitmekülgsema tehnika ja aktiivsema poksistiiliga.