Uudise LaMotta surmast tõi avalikkuse ette tema tütar Christy. Poksilegend suri hooldekodus kopsupõletikust tekkinud komplikatsioonide tõttu, kirjutab ABC News.

LaMotta profikarjäär kestis aastatel 1941 kuni 1954. Selle aja jooksul teenis ta kokku 83 võitu, sai 19 kaotust, 4 viiki ning suutis vastase nokauteerida 30 korda. LaMotta on ka poksi Kuulsuste Halli liige.

LaMotta tõusis maailmameistriks 1949. aastal, kui ta alistas Marcel Cerdani. Hiljem tunnistas ta, et võitis tiitli osaliselt seetõttu, et oli 1947. aastal Billy Foxile meelega kaotanud. Selle eest teenis ta 20 000 dollarit.

Eelkõige on ta ajalukku läinud matšidega Sugar Ray Robinsoni vastu. Kokku kohtuti kuuel korral ning LaMotta suutis parem olla ainult ühel juhul. Eelkõige tunti lahkunud legendi oma agressiivse võitlusstiili poolest.

Profikarjääri lõppedes töötas ta koomikuna, baari omanikuna ning näitlejana. Tema 1970ndatel kirjutatud memuaaride põhjal valmis Martin Scorsesel 1980. aastal juba eespool mainitud film, mis tõi De Nirole karjääri teise Oscari.