Eelmisel aastal Tallinnas toimunud suurejoonelisel Estonian Boxing Night'il pika vigastuspausi järel ringi naasnud Soome poksigigant on kiirelt naasmas maailma tippu. Juba 19. detsembril astub mees Helsingis võitlusse Euroopa profipoksi tiitlimatšis ning proovib troonilt lükata Erkan Teperi.

Seetõttu on Tallinnas äärmiselt oluline võtta kindel võit, sest muidu võib sellele järgnev tiitlimatš ja karjääri suur võimalus kaduda. Kerge aga Heleniusel mingil juhul olema ei saa, sest Lennusadamas astub talle vastu Venemaa tuntud ja kogenud poksija Denis Bahhtov. Mehe nimel on 50 matši, neist 39 võitu. Kogemust kinnitavad ka matšid poksimaailmas tuntud Manuel Charri, Anthony Joshua ning Aleksander Ustonovi vastu.

Heleniuse nimi on taas kerkinud ka raskekaalu valitsejate radarisse. Nimelt aitab soomlane enne Tallinnasse jõudmist valmistuda Venemaa staaril Aleksandr Povetkinil järgmiseks matšiks ning pärast Eesti matši minnakse trennis vastamisi kaalu valitseija Vladimir Klõtškoga!

Kolme Maestro karikad jagataske välja Eesti muusikalegendide Eri Klasi, Uno Loopi ning mullu meie seast lahkunud Peeter Sauli auks, kes nooruspõlves poksiringides samuti ohtralt võite nautisid. Eri Klas ning Uno Loop on üritusel ka aukülalisteks.

Kolme legendi auks juhivad õhtut Ivo Linna ning Ott Lepland. Omapärase ja eksklusiivse õhkkonna, oivalise toidu ja muusika kõrval leiab aset kokku 7 poksimatši.

Täpsem info ürituse ja piletite kohta Piletilevis.

Heleniuse kõrval astub ringi ka Maardu poksija ning Balti kergekeskkaalu profipoksi meister Pavel Semjonov.

Meenuta Heleniuse nokauti Tallinnas, mis kogu Soome spordimeedia kajama pani.