"Poks on kõige kurvem asi, millest ma kunagi osa olen võtnud," ütles ta. "Ma olen kõige kõvem. Ja ühtlasi karjääri lõpetanud. Poks on s***, imege m***i ja head päeva!"

Paar tundi pärast esimest säutsu avaldas Fury sotsiaalmeedias uue teate: "Hahaha, te arvate, et saate minust nii kergelt lahti!!! Ma olen siin, et jääda. Kohe, kui mul parem on, kaitsen seda, mis mulle kuulub - raskekaalu trooni."


Fury ja ukrainlase Vladimir Klitško kordusmatš peaks viimase info kohaselt aset leidma 29. oktoobril Manchesteris, kuid inglane on selle toimumise kinnitamisest hoidunud ja saanud Maailma Poksiliidult (WBO) hoiatuse: kui ta kümne päeva jooksul matšist loobumist ei põhjenda, ootavad ees sanktsioonid. Esialgu juulis toimuma pidanud kohtumine jäi ära, kuna Fury nihestas sörkjooksu tehes hüppeliigest. Umbes samal ajal sai meedias avalikuks, et ta on andnud positiivse dopinguproovi.

BBC poksiekspert Steve Bunce: "Arvan, et see on rohkem meedia ja avalikkuse eksitamiseks. Ta ennetab sellega olukorda, kus inimesed tema tiitleid ära hakkavad võtma. Ta tunneb, et teda on unarusse ja tähelepanuta jäetud, kuid ta on sellele ise oma rumalate väljaütlemistega hoogu andnud. Ta tuleb ilmselt kahe aasta jooksul tagasi, aga mul pole aimugi, milline poksija ta siis enam on."

Inglise kriketimängija Ben Stokes nimetas Twitteris Furyt "professionaalse spordi häbiplekiks".

Fury on Suurbritannia antidopinguagentuuri uurimise all alates juunist, kuna tema uriiniproovist leiti jälgi keelatud aine kasutamisest. Poksija on ise kõik dopingusüüdistused tagasi lükanud. Samas spekuleeritakse, et Fury on hoopis dopinguküttide eest põgenenud ja proovi andmisest keeldunud.

Fury võitis Klitškod mullu novembris Saksamaal, kinkides 40-aastasele ukrainlasele esimese kaotuse pärast 2004. aastat, röövides sellega Vladimirilt WBA, IBF-i, WBO ja IBO tiitlid. Kaks nädalat hiljem pidi ta IBF-i vöö loovutama, kuna ta keeldus võitlemast föderatsiooni ette määratud väljakutsuja Vjatšeslav Glazkoviga. See tiitel on nüüd teise Briti raskekaallase Anthony Joshua omanduses. WBC tiitlit hoiab ameeriklane Deontay Wilder.