Ainar Karlson astub sisse kohale, mis profipoksija Maksim Vilde vigastuse tõttu vabanes. Hetkel pole veel selge, kelle vastu 11-kordne Eesti meister ringis astub. "Ainar on teinud kodumaal pikki aastaid puhta töö. Kuid tema vastane tuleb kindlasti välisriigist, mis tähendab, et kerge kindlasti olema ei saa!" kinnitab korraldaja Tõnis Grinkin.

See tähendab, et Rock Cafe Boxing Night'il astub koos Karlsoni ning Kirill Serikovi ja Kaupo Arroga ringi Eesti poksikoondis.

Õhtu peanaelaks on Eesti parima profipoksija, Balti kergekeskkaalu meistri Pavel Semjonovi supermatš. Korraldajate sõnul on käimas läbirääkimised vastasega, kes ei jätaks külmaks ühtegi poksisõpra.

"Saame vastase välja hõigata loodetavasti üsna pea. Kui kõik läheb plaanitult, võib oodata Eesti aasta poksimatši," avaldas korraldaja Tõnis Grinkin lootust.

Õhtu teiseks suurlahinguks on kindlasti Eesti üliraskekaallaste Mait Metsise ning Ivan Ptšelinkovi korduslahing. Veeburaris kohtusid mehed Eesti meistrivõistlustel ning siis võttis Ptšelnikov 2:1 võidu.

Mida tähendab Ameerika stiilis poksiüritus? See on hämar poksiring keset võimsaid kitarrikõlareid, fännide kaasaelamine Eesti parimatele amatöör- ja profipoksijatele kohe ringi ümber, sportlaste valugrimassid ja higipritsmed oma tõelises eheduses ning kõike seda „ilustab“ mõnusalt pikk kitarririff Eliot Nessilt.