Nimetatud kolmikust on sel aastal ringi tulemas veel Joshua ning Wilder. Joshua kohtub 28. oktoobril Cardiffis Carlos Takam'iga. Wilder läheb aga 4. novembril New Yorgis vastamisi Bermane Stivernega.

Muudatused tiitlimatšides

Esialgu oli mõlemale mehele planeeritud hoopis nimekamad vastased. Wilder pidi kohtuma Luis Ortiziga ning Joshua Kubrat Puleviga. Ortiz jäi vahele aga dopinguga, Pulev vigastas õlga ning nii said mõlemad uue vastase.

Kuna eelolevate matšide vastu ei ole ülemaailmselt just suurim huvi, siis on Hearn asunud tegema tööd uute supermatšide suunas. Suures plaanis tahaks Hearn suvel ringis vastamisi näha Joshuat ja Wilderit. Tegemist oleks kõige kaalukama matšiga, mis praegu üliraskekaalus võimalik.

“Arvan, et matš Wilderiga võib järgmisel suvel tulla kõne alla,“ sõnas Hearn boxingscene.com'ile.

Hearn soovib, et Joshua ja Wilderi matšis oleksid võimaluse korral joonel kõik võimalikud meistrivööd. Seega võiks Joshua kevadel kohtuda Parkeriga ning Wilder peaks selle plaani kohaselt kevadel heitlema Dillian Whyte'ga.

Whyte'i võimalus

“Joshua kohtumine Parkeriga oleks duell, mida sooviksime pidada veebruaris või märtsis. Samas on võimalik, et peame äkki vastu võtma matši hoopis WBA versiooni väljakutsujaga,“ rääkis Hearn. “Tahame tuleval aastal pidada kolm matši, millest kahes võiksid kaalul olla uued meistrivööd. Kõik ei lähe alati plaanitult, kuid eesmärgiks on Joshua tõusmine absoluutseks meistriks.“

“Minu sooviks oleks, et Wilder poksiks enne White'iga. Olen rääkinud Wilderi tiimiga ning andnud neile mõista, et selle duelli võitjaks saaks kohtuda Joshuaga,“ lisas ta.

Mehed, kes võiksd tuleval aastal omavahel vastamisi minna:

Anthony Joshua (Suurbritannia)

meistrivööd: IBF, WBA, IBO
vanus: 28
võidud/kaotused: 19/0
nokaudid: 19
Anthony Joshua and Kubrat Pulev Press Conference

Deontay Wilder (USA)

meistrivööd: WBC
vanus: 31
võidud/kaotused: 38/0
nokaudid: 37
FILE PHOTO - Wilder celebrates after knocking out Artur Szpilka in the ninth round of their heavyweight title boxing fight at Barclays Center, in Brooklyn

Joseph Parker (Uus-Meremaa)

meistrivööd: WBO
vanus: 25
võidud/kaotused: 24/0
nokaudid: 18
Joseph Parker.

Dillian Whyte (Suurbritannia)

meistrivööd: -
vanus: 29
võidud/kaotused: 21/1 (ainsa kaotuse sai 2015. aastal, kui kaotas 7. raundi nokaudiga Joshuale)
nokaudid: 16
Dillian Whyte v Ivica Bacurin

Üliraskekaalus oli viimati absoluutne tšempion britt Lennox Lewis, kelle käes olid kõik olulised tiitlid 1999. aasta 13. novembrist kuni 29. aprillini 2000. aastal. Toona loeti absoluutseks tšempioniks meest, kelle käes olid WBC, WBA ja IBF-i meistrivööd.