Tegemist on Semjonovi ning Moisari kordusmatšiga. Mehed kohtusid esmakordselt Balti kergekeskkaalu tiitlimatšis möödunud aasta juulis, kui kogenum Semjonov Moisari kohtunike ühehäälse otsusega alistas.

Tegemist oli möödunud aasta võimsaima kohaliku poksiduelliga, kus mõlemad mehed andsid kaheksa raundi jooksul kõik. Ka Rock Cafe kordusduell tõotab tulla aasta tuliseim.

Viiest profipoksimatšis neli võitnud Moisari jaoks oligi tegemist ainsa musta plekiga muidu laitmatult alanud profipoksikarjääris. Taipoksi absoluutse tipu lähedale kuulunud Moisar on varasemalt juba kuulutanud, et soovib esimese eestlasena jõuda profipoksi Euroopa tiitlimatšile. Semjonovi alistamine oleks suur samm selle suunas.

Semjonov on karjääri jooksul pidanud 22 matši ning võitnud neist 16, kirjas on veel kaks kaotust ja viiki. Seejuures pärineb Semjonovi viimane kaotus möödunud aasta maikuust, mil Maardust pärit atleet otsustas lühikese etteteatamise ajaga vastu võtta võimaluse võidelda IBF sarja Ida- ja Lääne Euroopa kergekeskkaalu tiitlile. Semjonov tegi olusid arvestades uhke esituse, kuid kaotas Hispaanias kohalikule ässale Aitor Nietole kohtunike häältega.

Pärast kaotust Nietole on Semjonov võitnud neli järjestikku vastast. Moisar on pärast kaotust Semjonovile alistanud kaks poksijat, kuid see pole veel kõik...

Moisaril kaks matši kahel õhtul

Moisar soovib Semjonovilt revanši nii palju, et on nõus poksima kahel õhtul järjest. Nimelt võitleb mees 13. mail Tondiraba jäähallis Nr.1 Fight Show’l kreeklasega ning seejärel Rock Cafe’s Semjonoviga.

„Mirkko näitab sellega oma enesekindlust. Enesekindlust oma võimetesse ning tahet. Tahet olla parim ja võidelda parimatega. Hetkeseisuga on Pavel Semjonov parim,“ räägib Grinkin. „Seejuures võtame endale riski, sest kui Moisar saab vigastada või kaotab näiteks tehnilise nokaudiga, matši Semjonoviga ei toimu. See tähendab, et meil peab olema varuvariant. Aga ei korraldajad ega Mirkko usu, et varuvarianti vaja läheb!“

Tiitel mängus või mitte

Hetkeseisuga käivad läbirääkimised, kas tegemist saab olema Balti kergekeskkaalu tiitlimatšiga või poksijate korduslahinguga.

„Matši väärtust tiitli puudumine kindlasti ei vähenda. On fakt, et tegemist on kahe Eesti parima profipoksijaga ning on fakt, et nende omavahelist duelli soovib näha iga kohalik võitlusspordifänn. Loodame, et saame kõigi pooltega kokkuleppele ning ringi tuua ka tiitlivöö. Asi selgub peagi,“ on Grinkin lootusrikas.

Rock Cafe Boxing Night’i puhul saab tegemist olema „Ameerika stiilis“ poksi-ja kontsertõhtuga. Nimelt hoolitseb muusika eest Eliot Ness’i rockibänd ning fännid saavad poksijatele kaasa elada kohe ringi kõrval, nähes võimalikult lähedalt kõike toimuvat – adrenaliini poksijate veresoontes, higipritsmeid ning löögist kostuvaid pauke.

Lisaks Semjonovi ning Moisari korduslahingule astuvad ringi Ainar Karlson, Kaupo Arro, Kirill Serikov, Timo Laine, Fedor Vinogradov ning Eesti parimad üliraskekaallased.

Piletid saadaval Piletilevis: Rock Cafe Boxing Night with Eliot Ness