Karlsonid on järgmisel nädalal algavateks mängudeks valmis. Peatreeneri Ervin Kade juhendamisel lõpetati hiljuti Itaalias Assisis toimunud nädalane ettevalmistuslaager ning nüüd keskendutakse parima võimaliku tulemuse saavutamisele - selleks on medal!

Laupäeval taaskord Eesti parimaks poksijaks valitud raskekaallane Rain Karlson on näidanud head vormi juba mõnda aega. Kuu aega tagasi Leedus tuli eestlane rahvusvahelisel turniiril hõbedale.

"On tunda, et enesekindlust ja võhma on kõvasti juures. Leedu turniir oli selles plaanis äärmiselt oluline ettevalmistus Euroopa mängudeks," leiab Karlson.

Itaalias said vennad Itaalia ja Prantsusmaa koondise vastu kõvasti sparringuid teha ning vormi veel paremaks lihvida. Kuid ettevalmistused pole veel lõppenud - ees ootab viiepäevane laager Tartus.

"Medal oleks väga hea tulemus! Aga nagu poksis ikka - esialgu tuleb võita esimene matš. Iga matšiga on oluline ennast järjest rohkem näidata," on Karlson lootusrikas.

Sel aastal kümnendat korda Eesti meistriks tulnud ning Leedus samuti hõbedale tulnud Ainar Karlson lööb kaasa poolraskekaalus ning kergekeskkaalus Maksim Vilde Eesti troonilt lükanud Hartšenko kuni 70kg seas.

Rain Karlson alustab kvalifikatsiooniga 16. juunil, Ainar Karlson ning Hartšenko päev hiljem.