Moisar, kes alles eelmisel nädalavahetusel pidas Londonis toimunud Enfusion Live'il K-1 reeglite järgi matši, astub Melisega vastamisi juba sel laupäeval.

175-sentimeetrine ja 31 aastat vana Melis on karjääri jooksul pidanud juba 38 matši ning võitnud neist 23. Moisari jaoks on tegemist karjääri teise profipoksi matšiga. Debüütlahingus alistas ta Rotterdamis toimunud matšis nokaudiga kohaliku poksija Luciano Dyron Byroni.

Festival East Beach Fest toimub 5. juulil Kirde-Eesti kuurortlinna Narva-Jõesuu liivarannal. East Beach Fest annab põnevaid elamusi neile, kes tunneb huvi muusika ja võitluskunstide vastu. Suurimaks festivali elamuseks saab vene R’n’B kuninganna BIANKA, kelle muusikas on afroameerika ja idaslaavi rütmid-meloodiad kokku sulanud, seisab ürituse pressiteates.

Samal päeval astuvad lavale legendaarne Anne Veski ja populaarseim electro house DJ Venemaalt - DJ JIM. Miljonid armastavad ta lugusid ja panevad neid mängima. Promodj.com nimetas teda Venemaa parimaks DJ-ks viis aastat järjest.

Kõvad mehed Soomest, Venemaalt, Hungarist ja Eestist võistlevad festivali raames East Fightland K-1 turniiril. Viiakse läbi kuus matši, võistlejate seas on Eesti üks parimaid taipoksijaid Edvin Kibus, K-1 maailmakarika ja taipoksi Euroopa karika võitja Daniil Gaiduk, taipoksi maailmameistrivõistluse teise koha pälvinud Ilja Koponev ja K-1 Eesti meister Maksim Arik.