Mullu mais kergkeskkaalu maailmameistrile Floyd Mayweatherile kaotanud Pacquiao ütles portaalile Philiboxing.com, et tõmbab pärast 9. aprilli kindad uuesti kätte ainult kordusmatšiks Mayweatheriga, kui see ime läbi teoks peaks saama.

"Olen Mayweatheriga võitlemisest rääkinud juba ammu enne seda, kui Bradley matš vana aasta viimasel päeval kokku lepiti," ütles ta. "Põhjus on lihtne - ma tahan oma 21-aastase poksikarjääri lõpetada suure pauguga."

"Ning mis oleks veel parem kui lõpetada karjäär parima poksija vastu sel ajastul? See oleks võinud juhtuda eelmisel mail, kui me kohtusime, kuid vältimatutel asjaoldel ei saanud spordifännid kahjuks seda tulemust, mida nad lootsid," viitas Pacquiao õlavigastusele, mis teda vahetult enne matši treeningul tabas.

Pacquiao ja Bradley kohtuvad omavahel kolmandat korda. 2012. aastal kuulutasid kohtunikud võitjaks Bradley, 2014. aastal Pacquiao.

Ürituse promootor ütles 31. detsembril meediale, et lepingule pole veel lõplikult allkirju pandud, kuid mõlemad osapooled on tingimustes kokku leppinud ning Pacquiao on saanud juba avansina 2 miljonit dollarit oma 20-miljonilisest tasust.

Bradley on karjääri jooksul võitnud 33 matši (13 nokauti), viigistanud ühe ja kaotanud ühe. Pacquiao saldo on 57 võitu (38 nokauti), 6 kaotust ja 2 viiki.