Akavov, kes sarnaselt Heleniusele kahel korral Eestis on poksinud, võitleb 22. oktoobril WBO profisarja keskkaalu tiitli eest maailmameistri Billy Joe Saundersiga!

Akavovi puhul on kindlasti mainimisväärt ka fakt, et eelmise kümnendi alguses sai mees võistleda ka Eesti koondise ridades.

Profina võistles Akavov Eestis 2015. aasta märtsis, kaitstes Tondiraba jäähallis toimunud GIGA Estonian Boxing Nightil WBO sarja keskkaalu Euroopa meistritiitlit. Seejärel alistas Akavov sama aasta juunis Tartus peetud WBF sarja maailmameistri tiitlimatšis Michel Mothmora. Nüüd käib jutt aga WBO sarja tiitlist, mis kuulub koos IBO, IBFi, WBC ning WBA sarjadega viie tunnustatud profipoksi tiitlisarja hulka.

Britt Saunders on maailma reitingus hetkel viies mees, olles võitnud karjääri jooksul kõik 23 matši. Seejuures on ta alistanud ka sellised mehed nagu Chris Eubank juuniori ning Andy Lee. Just viimase alistamisega tõusiski Saunders maailmameistriks.

Akavov, kes on maailma reitingus 32. kohal, astub ringi 16 võidu ja 1 kaotusega. Viimased 11 matši on pihkvalane siiski võitnud.

Saundersile kuulub profipoksi keskkaalu WBO vöö, sama kaalu ülejäänud vööd (WBA, WBC, IBFi ning IBO) omanikuks on profipoksi hetke suurim nimi Gennady Golovkin.