Nagu ikka tavaks, eelneb sellisele lahingule ka paras sõu, mis seekord läks eriti teravaks pärast ukrainlase sõnavõttu, kus ta nimetas Furyt tema viimase aja kommentaaride pärast Adolf Hitleriks.

"Ma võitlen tüübiga, kes ei suuda oma suud teatud asjade koha pealt kinni hoida. Ma olin šokeeritud tema väljaütlemistest naiste ja geikogukonna kohta ning kui ta juutidest rääkis, kõlas ta nagu Hitler. See mees on imbetsill. Tõsiselt. Sa ei saa sellega poksi kui spordiala esidnada. See paneb poksimaailma väga valesse valgusse," ütles Klitško sel nädalal.

Fury on nüüd Inglise meedias vastu põrutanud: "Paljud mu eelkäijad tapeti Hitleri poolt. Mind sedasi kutsuda on väga, väga solvav, mu sõber. Ärgem unustagem, et teie, ukrainlased, olite nende tapalaagrite valvurid, kus minu inimesi hukati. Sa loll kuradi Ukraina m***! (inglise keeles prick)"

Matši toimumisaeg oli esialgu 9. juuli ja kohaks Manchester, kuid täna teatas Fury, et tema vigastuse tõttu tuleb kohtumine edasi lükata. Fury ütles oma Instagrami kontole postitatud videos, et vigastas umbes 10 päeva tagasi järve ääres sörkjooksu tehes hüppeliigest ning peab tegema kuus kuni seitse nädalat puhkama.

"Matš lükatase edasi. Vabandan oma fännide ees, et teid alt vean, aga vigastusi tuleb ikka ette," ütles ta.

A video posted by Tyson Fury (@gypsyking101) on Jun 24, 2016 at 6:42am PDT

Klitško ja Fury esimene matš toimus 28. novembril Düsseldorfis, kui britt ukrainlaselt WBA, WBO, IBF-i ja IBO tiitlivööd röövis ja tema pea kümneaastase valitsemisaja lõpetas.