Meistrivõistlused algavad reedel veerandfinaalidega, laupäeval peetakse poolfinaalid ning medalid jagatakse pärast pühapäevaseid finaallahinguid ringimuusika ning ilusate numbritüdrukute keskel.

Kergekeskkaalus (kuni 69 kilogrammi) on mitmel mehel tõestamist küllaga. Tiitlikaitsja Maksim Vilde trooni tuleb nõudma mullune hõbe Nikita Molodkin. Kuid mõlema ohtlikumaks vastaseks tuleb pidada hoopis Andrei Hartšenkot, kes aasta tagasi Sillamäel hõbemedali kaaluaste kõrgemal, keskkaalus võitis.

Tiitlikaitsja Kaupo Arro suurimaks rivaaliks võib keskkaalus (kuni 75 kilogrammi) eelmise aasta pronksi Lev Burlakat ning kaaluastme madalamale tulnud Tõnis Grinkinit, kes 12 kuud tagasi poolraskekaalus pronksmedali võitis.

Poolraskekaalus (kuni 81 kilogrammi) võib toimuda vaata et oodatuim lahing. Ringi astub tiitlikaitsja Artur Zarva, kel seisab ees karm ülesanne - kuldmedali võitmiseks tuleb alistada koondise tipp Ainar Karlson, kes otsustas karjääri raskekaalu (kuni 91kg) asemel kaaluaste madalamal jätkata. Nimetatute duelli üritab juba varasemalt peatada ka mullune pronks, 21-aastane Gennadi Sterbin.

Raskekaalus ehk kuni 91-kilogrammiste seas läheb Rain Karlsoni vastu raskeks. Poolas WSB-sarjas kindla kaotuse saanud Karlson naaseb ringi suure viha ning tõestamisvajadusega ja ei kavatse vastastele midagi kergelt anda. Valmis peavad olema mullune pronks, 20-aastane Juri Mišin ja kõik ülejäänud neli osalejat.

Hiiglaste keskel ehk üliraskekaalus on tagasi Mait Metsis, kes soovib oma headust pärast aastast pausi tõestada vahepeal endale tuntust kogunud Andrei Bokani vastu. Niisama kõrvaltvaatajaks ei jää kindlasti ka mullune hõbe Tarvo Lainevool ega pronks Kirill Graždankin.

Kuni 60-kilogrammiste meeste seas tuleb silma peal hoida tiitlikaitsjal Juri Jaanissool ning mullu talle kaotanud Aleksandr Lalakovit. Kuid säravaima medali jahti alustavad kaugeltki mitte lihtsad vastased - Mihkel Pomerants ning Nikolai Chaskin.

Duellid tulevad tõsised ning staaridel seisavad ees kolm rasket lahingut. Kuldmedaleid sel aastal nii kergelt kaela ei jagata, tuleb tõsiselt vaeva näha!