Varem oli Towell võitnud 11 ja viigistanud ühe matši. Saatuslik kohtumine toimus Radisson Blu hotellis. Poksija surmast teatas Twitteri vahendusel matši promootor St. Andrews Sporting Club.

Towell löödi põrandale pikali juba esimeses raundis. Viiendas raundis kuulutas kohtunik välja tehnilise nokaudi, misjärel viidi Towell kohalikku haiglasse. Matš oli osa suuremast turniirist, mille peaauhind on Briti kergkeskkaalu tiitel.

24-aastane Evans on nüüd võitnud 12, kaotanud kolm ja viigistanud kaks matši. "Ma olen murtud ning mõtetes vaid Mike'i ja tema perekonnaga. Sellest pidi tulema vaatemänguline võitlus, mida ta ka oli. Me oleme mõlemad tugevad lööjad ning kahjuks lõpetas tema valel poolel," kirjutas Evans kaastundeavalduses.

"Ta oli niivõrd fantastiline võitleja. Kõik, mis ma tahtsin, oli vaid võita. Mitte seda. Ma pole kunagi tahtnud näha, kuidas mu vastane ringist kanderaamil lahkub. Kes seda üldse sooviks? Kõige raskem oli see tema perekonna jaoks, kellele avaldan sügavat kaastunnet."