Leapai teenis õiguse Klitškoga kohtuda pärast Denis Boitsovi üllatuslikku alistamist. Lisaks võimalusele poksimaailma raputada teenib mees hoolimata tulemusele ka 1,5 miljonit dollarit.

"Nokauteerin Klitško!" kinnitas Leapai hiljuti.

See on lause, mida on välja käinud enamus Klitško vastastest. Alates 2004. aastast ehk tervelt dekaadi vältel pole keegi sellega aga hakkama saanud. Ja viimasel ajal isegi lähedale jõudnud.

"Poksis otsustab üks löök palju. Kuid ma ei jää sellele lootma. Võitlen ausalt. Tahan teda korralikult taguda, mitte ainult korra pihta saada," kinnitas 34-aastane Leapai. "Treenin kogu 12 raundi jaoks ning Saksamaal saab tema vastu väga raske olema. Kuid olgem ausad - matš ei kesta lõpuni. Löön ta nokauti!"

Leapail on profikarjääri jooksul kirjas 30 võitu, neli kaotust ja kolm viiki. 24 võitu on tulnud nokaudiga. Kuid poksimaailma edetabelis leiab ta alles 27. realt. Ning ega alistatute hulgaski suurnimesid, isegi mitte endisi, pole.

38-aastane Klitško asub austraallase vastu kaitsma üliraskekaalu tiitlivööd juba 16. korda.

Saab näha, kuidas Leapail läheb. Võimalus poksimaailma šokeerimiseks on olemas. Eeldused selleks aga äärmiselt väikesed. Ja arvestades seda, mis Ukrainas toimub, võtab patrioot Klitško matši eriti tõsiselt.