13. mail kohtub Moisar Tondiraba jäähallis Nr.1 Fight Show'l kreeklasega ning päev hiljem annab ta Rock Cafe Boxing Nightil oma panuse suurduelli Balti profipoksi kergekeskkaalu meistri Pavel Semjonoviga, mida võib juba ennatlikult nimetada võimsaimaks lahinguks, mis kohalikul profipoksitasandil võimalik.

"Mõistan, et see kõik on füüsiliselt raske ja koormav, aga mul on 5-tärni meeskond," räägib Moisar.

Iseenesest pole mitmel järjestikusel päeval poksimisel midagi eriskummalist. Näiteks Eesti meistrivõistlused kestavad kolm päeva järjest, seega kuldmedali võitmiseks tuleb kolme päevaga kolm vastast alistada. Moisar on ise varasemalt kolm vastast ühel õhtul alistanud, võites Xplosionil toimunud 8-mehe taipoksiturniiri.

Vahe on siiski selles, et amatöörpoksis võideldakse 3 raundi, sama kehtib ka taipoksi kohta ning profipoksis valmistutakse kindlaks matšiks tihtipeale isegi kolm kuud. Pavel Semjonovi vastu tuleb Moisaril teisel võitlusõhtul arvestada aga 8-raundilise matšiga.

"Reedel pean ennast kreeklase vastu hoidma, et ei tekiks vigastusi. Lähen sinna punktidega võitma," avaldab Moisar plaani. "Laupäeval panen Rock Cafe's Paveli vastu kõik mängu!"

Miks otsustas Moisar sellise raske teekonna ette võtta? "Mis siin salata, eks ka rahaline faktor mängis rolli. Aga kui tekkis võimalus taas Paveliga ringis vastamisi minna, valmistas see mulle rõõmu," tõdeb Moisar.

Moisar ja Semjonov kohtusid viimati eelmise aasta juulis ning siis võttis vähem kogenud Moisar vastu punktikaotuse. "Sain seal matšil teada, missuguse poksijaga on tegemist. Olin just profipoksija teekonda alustanud ning, olgem ausad, ei osanud veel poksida. Oskasin vaid põigelda ja kakelda. Sain aru, et poks on aga hoopis midagi teistsugust, palju mängulisem ja põnevam! Pavelile kaotamine tekitas minus poksi vastu hasardi!" meenutab Keila võitleja.

Pärast kaotust Semjonovile on Moisar kaks vastast profipoksiringis alistanud. Ta on kindel, et reedel lisandub ka kolmas. Laupäeva kohta ta ennustusi andma ei hakka: "Ma tean, et mu füüsiline vorm on parem. Tean ka, et olen parim. Muudmoodi selles maailmas ei saagi mõelda."

Suureks eesmärgiks on Moisar võtnud endale Euroopa profipoksitiitli: "Eesmärgid peavad olema! Usun, et ka kõik fännid sooviksid seda matši näha. Võitlusspordis tahavad kõik tšempionid olla, see ju kannustabki!"