Järgmisel nädalal tagasi Kasahstani Astani Arlansi juurde treenima asuv ning kaheksanda (!) Eesti meistritiitli võitnud Ainar Karlson näitas poolraskekaalu finaalmatšis ülisuurt ülekaalu, alistades vastase kõigest kahe minutiga. Matši lõpetas ülitugev paremsirge, mis Artjom Koltsovi kõikuma pani ja loobuma sundis. "Arvasin, et tuleb suuremat vastupanu. Tegemist on väga noore ja hea poksijaga, kuid tabasin teda ikka liiga tugevalt," lausus Ainar kuldmedali võitmise järel.

British Lionhearsti ridades leiba teeniv Kaupo Arro teekond kuldmedalini läks tohutult raskelt. Poolfinaalmatšis tuli väga tasavägises duellis võit Deniss Kormilini üle ja finaalis ootas ringis vana rivaal Artjom Fjodorov, kelle vastu Raplast pärit Arro kaks matši varasemalt võitnud ning sama palju ka kaotanud oli. Esimestest sekunditest oli selge, et tegemist on vanade "tuttavatega" ja kahe raundi järel seisis punktiskoor viigis. Publiku aplausi saatel võttis Arro lõpuks napi 13:11 võidu.

Sarnaselt vennale Ainarile polnud Rain Karlsonil suurt vastupanu raskekaalu finaalis. Rain, kes asus jahtima kolmandat Eesti meistritiitlit, võttis esimeses raundis juba kindla edumaa, tabades Gennadi Štšerbini ülitugevalt. Matš lõppes teises raundis, kui Štšerbini treener Maardu Kalevist ringi rätiku viskas. Liiga suur oli Raini ülekaal. "Vastase treener ütles Gennadile küll, et võta rahulikult, aga ta tuli ikka ründavalt peale. Tema kahjuks oli see vale otsus," lausus Rain.

Esmakordselt Eesti poksi ajaloos jagati medalid ka naiste seas. Kaalus 49-51 kg võidutses Soomest pärit ja Tartu Ülikoolis õppiv Aino Perttunen, murdes Arina Koptelkova vastupanu teises raundis. Kaalukategoorias 57-60 kg alistas TÜ ASK-i võitleja Merilin Parkel Tatjana Martinsoni Maardust punktidega.

Eesti parimatele poksijatele saab kaasa elada kuu aja pärast, kui toimub Eesti ja Soome maavõistlus.

Finaalide tulemused:
-49 kg Aljoša Bogatõrjov Jõhvi Loit - Aleksandr Bogatšov Narva PSK (Võitja Bogatšov)
-52 kg Kirill Serikov Järve Boxing - Maksim Dzomardjan Narva Energia (Võitja Dzomardjan)
-56 kg Aleksei Regentov Narva PSK - Vitali Jegorov Narva PSK (Võitja Regentov)
-60 kg Semjon Karhanin Järve Boxing - Juri Jaanissoo Narva PSK (Võitja Jaanissoo)
-64 kg Igor Uskov Tallinna Sofron - Andrei Hartšenko Tallinna Dünamo (Võitja Hartšenko)
-69 kg Nikita Molodkin Valga Nahkkinnas - Maksim Vilde Narva PSK (Võitja Vilde)
-75 kg Artjom Fjodorov Narva Energia - Kaupo Arro Tallinna Karl Leman (Võitja Arro)
-81 kg Ainar Karlson Tallinna Karl Leman - Artjom Koltsov Narva Energia (Võitja KArlson)
-91 kg Rain Karlson Tallinna Karl Leman - Gennadi Štšerbin Olümp Maardu Kalev (Võitja Karlson)
+91 kg Jegor Panfilov Narva PSK - Mait Metsis Tallinna Sofron (Võitja Metsis)