Arro ja Moisar ristavad kindad Saku suurhallis Warrior Fight 4 raames. Osta tasulise otseülekande pilet juba täna, sest matši päeval on pääse kallim!

Kirill Serikov (mitmekordne Eesti poksimeister): "Tuleb hea põnev matš. Mõlemad on tugeva iseloomuga. Aga olen kindel, et Kaupo võidab. Tal on pokis rohkem kogemusi ja suuremad eesmärgid."

Rain Ruuder (kikkpoksija/treener): "Kuigi olen ka ise peamiselt n.ö kikkpoksi koolkonna esindaja, siis arvan siiski, et puhtalt poksiringis võtab Kaupo oma. Mirkko on küll väga hea tempopoksija ja kõva löögiga, aga Kaupo on poksis tehnikaliselt ja taktikaliselt kindlasti parem. Arvan, et Mirkko võidab ehk kaks-kolm esimest raundi, ülejäänud raundid ja matšivõit läheb aga punktidega Kaupole. Samas tean mõlemaid mehi ja olen nendega ka treeninud. Mõlemad on tugeva löögiga ja üks täpne tabamus võib alati asja ka varakult ära lõpetada. Nii et ka Mirkkol on kindlasti võimalus KO-ks."

Andi Uustalu (taipoksija): "Matš võib lõppeda kahel erineval moel. Moisari eeliseks on füüsiline võimekus ja lähivõitlus. Kui ta suudab avaraundides seda ära kaustada, siis ta võidab kolmandas-neljandas raundis tehnilise nokaudiga. Kui matš peaks kestma kaheksa raundi, siis võit Arrole, kuna tegemist on kogenud ning distantsilt väga osava poksijaga."
Hannes Tamm (poksitreener): "Kindlasti saab näha kahte täiesti erineva stiiliga poksijat. Moisari trumbiks on agresiivsus ja jõud, Arrol on aga kindlasti parem tehniline ja taktikaline poksistiil. Tuleb huvitav matš, Moisar paneb kindlasti esimeses kolmes raundis tempo peale, sest kui ta seda ei tee, siis läheb tal hilisemates raundides raskeks. Kõik sõltub muidugi ettevalmistusest, aga arvan, et matš kestab kaheksa raundi. Esimeses pooles domineerib Moisar ja lõpus Arro. Arvatavasti on Arro saanud teha sparringuid Pavel Semjonoviga, kes on kahel korral Moisari võitnud ja saanud häid näpunäiteid. Usun, et kokkuvõttes võidab Arro, aga see on kindel, et Moisar seda lihtsalt ei anna."
Arro vs Moisar
Kaupo Arro profikontol on 5 järjestikust võitu ja 0 kaotust, Mirkko Moisaril 5 võitu ja 5 kaotust.

Hendrik Themas (K-1 võitleja): "Arro poksimatše pole ma näinud. Sisetunne ütleb, et hea sõber ja treeningkaaslane Moisar võidab hiljemalt kolmandas raundis. Ta pole parim poksija, kuid on tugev võitleja. Toore jõu ja tahtmisega võtab võidu."

Jakov Peterson (poksikohtunik, Yakuza fight korraldaja): "Ma arvan, et 8-raudilise täispika distantsi läbimisel on eelis Arrol. Tal on suurem profipoksi kogemus ja ettevalmistus. Minu teada ta küll nii pika matši pidanud pole, aga erialaline ettevalmistus peaks olema parem. Moisar kindlasti alustab aktiivsemalt ja üritab esimeses matši pooles vastast elimineerida. Arrot teades on surve on talle käepärast ja see turgutab teda aktiivsemalt tegutsema. Olen olnud tema amatöörmatši ajal kohtunik, kui Arro oli nokdaunis ning hetk hiljem vastas oma opondedile samaga, tulles ikkagi võitjana ringist välja. Mõlemad mehed on tugeva tahtejõu ja löögiga. Kui matš peaks kestma rohkem kui neli raundi siis läheb Moisaril raskeks."
Warrior Fight 4.

Taur Guitor (profivõitleja): "Kindlasti Moisar proovib olla alguses aktiivne ja Arrot väsitada, aga Arro kui vana poksija tuleb sellega toime ja kaalutab matši enda kasuks punktidega, kuna Moisarit pole väga kerge ringis põrandale saata."

Alik Tseiko (MMA-võitleja): "Kaldun arvama, et Arrol on eelis, kuna tema teeb oma asja ehk ainult poksi. Mirkko on väga hea, aga pidanud treenima mitut asja (käed, jalad, põlved, küünarnukid). Nagu MMA-s, pead sa treenima mitut erinevat ala ega saa kõigis täiesti perfektne olla. Poksimatšis on poksijal kindlasti eelis."

Ivo Pukk (taipoksitreener): "Matši tulemus sõltub Arro taktikast. Kui ta alustab agressiivselt, võib matš lõppeda kolmandas või neljandas raundis mõlema mehe kauks. Mõlemal on tugev löök ning selleks ajaks hakkavad löögid läbi minema. Kui aga Arro istub kaitses ja töötab distantsilt, läheb punktideni. Moisaril on hetkel füüsiline vorm kindlasti parem kui Arrol."
Warrior Fight 4.

Ott Remmer (taipoksija): "Arvan, et Moisar võidab punktidega. Tal on kõvasti rohkem võhma ja ta on jõulisem. See peaks Arro tehnilise poole üle kaaluma ja määravaks saama."

Rain Kärkkinen (taipoksija): "Usun, et panevad lõpuni. Nokauti me ei näe. Mirkko on kindlasti füüsiliselt tugevam ja heas vormis. Ta käis hiljuti Marbellas väga tugevate Iiri poksijatega sparrimas ning sai sealt suurepärase ettevalmistuse. Kuid Kaupot saab olema väga raske tabada. Kui läheb puhtalt poksimise peale, siis usun, et Kaupo võidab, kuigi hoian heale sõbrale Mirkkole pöialt."