Matš oli 8 raundi pikk ning üldiselt üsna tasavägine. Vastasel õnnestus kindlalt võita vaid paar raundi. Moisar tegi küll vähem lööke, aga tabas rohkem ja tekitas vähemalt kolmes, neljas raundis olukorra, kus vastane oli tõsiselt viga saanud, kuid ei pannud põlve maha ja võitles lõpuni.

"Mina olen üldiselt ürituse ja matši endaga rahul ning kindlasti taas kogemuse võrra rikkam. Olin väga üllatunud kuuldes kohtunike otsust, kuid hetkeks juba arvasin, et kui nii, siis nii. Küll aga tekkis hämming peale seda, kui mu nurgameeskond, väga suur hulk kohalikust publikust ning kohapeal viibinud ekspertidest tugevalt otsuse üle protestima asusid," kommenteeris Moisar. "See oli mulle kindlaks märgiks, et mu sisetunne mind võidu osas ei petnud ning tegemist võib-olla sohiga või kohtunike praagiga."

Moisariga kaasas viibinud ning teda matšiks ette valmistanud Kevin Renno on samuti Moisari võidus veendunud. "Protest sai sisse antud kohalikule supervisorile ja Malta profipoksi eestvedajale, kes oli meiega samuti ühel meelel, et kohalikud kohtunikud tegid ebaprofessionaalset tööd ning eelistasid oma riigi esindajat," kommenteeris Renno.