Neljal korral Eesti keskkaalu meistriks ning viimati kergekeskkaalus parimaks tulnud koondise üks kauaaegseid liidreid teeb debüüdi 10. septmebril Ahvenamaal toimuval Paf Boxing Galal, kuuludes Soome poksikuulsuse Robert Heleniuse eelmatšides osalejate sekka.

Arro vastane on seejuures üldse mitte kerge mees - tegemist on Rootsi kergekeskkaalu esinumbri, Uganda päritolu Michael Obiniga, kel kirjas viis võitu 11-s matšis.

Kui tavapäraselt alustavad amatöörid profisarjas nelja raundi pikkuste matšidega, siis Arro teeb asjad endale raskemaks ning on valinud kuueraundilise debüüdi. Loodetavasti suudab ta aga asjad varasemalt lõpetada.

Paf Boxing Galal toimub 10. septembril kokku seitse matši. Peaesinejaks on tagasi võidureele saada sooviv Helenius, kes aprillis kodupubliku ees karjääri tähtsaimas matšis (WBC Silver raskekaalu tiitel) profitee esimese kaotuse sai, jäädes nokaudiga alla Johann Duhaupasele.

Heleniuse vastaseks Ahvenamaal on sakslane Konstantin Airich, kel kirjas 23 võitu, 17 kaotust ja 2 viiki. Karjääri viimased aastad pole Kasahstanis sündinud ja Heleniusele pikkuses paarkümmend sentimeetrit kaotaval Airichil kergelt läinud, kuid nimekaid vastaseid on olnud hulgi - maailmameister Anthony Joshua, Vyacheslav Glazkov, Odlanier Solis, Manuel Charr, Christian Hammer, Mariusz Wach.

Lisaks astuvad Paf Boxing Galal ringi ka eestlastele tuntud Soome võitlejad Timo-Juhani Hirvikangas (alistanud Tallinnas Ott Remmeri) ning Dayron Lester (nokauteerinud Tallinnas Rain Kärkineni).