Ülejärgmisel nädalavahetusel jätkub intriigi kõigisse kaalukategooriatesse, kuid suurem tähelepanu lasub seal, kus võistlevad kohaliku poksitandri tugevaimad Rain ja Ainar Karlson ning Kaupo Arro.

Meeste keskkaalus ehk kuni 75-kilogrammiste seas ihaldavad Arro tiitlit tervelt üheksa poksijat üle Eesti. Neist kaheksa pääsevad reedesesse veerandfinaali ning kaks jäetakse peakohtuniku otsusega, kes teeb selle edetabeli alusel, seekord võistlusest eemale.

Poolraskekaalu ehk kuni 81-kilogrammiste meeste seas asub Ainar Karlson jahtima juba kümnendat järjestikust meistritiitlit! Ka temal tuleb kolmel päeval oma paremust tõestada, sest nimekirja on end lisanud tervelt üheksa konkurenti. Nende seast leiame ka tugeva Artur Zarva.

Viimastel aastatel Eesti parimaks poksijaks valitud Rain Karlson, kes teeb sel nädalavahetusel Poolas WSB-poolprofisarjas debüüdi, proovib meistrivõistlustel haarata enda kätte viienda kodumaise kuldmedali.

Rõõm on teatada, et tuliseks läheb ka üliraskekaalus ehk kaalukategoorias üle 91 kilogrammi, sest ringi naaseb 2013. aasta meister Mait Metsis, kes troonile asumiseks peab paremust näitama Andrei Bokani, Roman Rajevski ja mitme teise vastu.

Kohal on ka madalamate kaalude parimad Andrei Hartšenko ja Maksim Vilde (kuni 69kg), Kirill Serikov (kuni 52kg), Jüri Jaanisoo (kuni 60kg) jt.

Lisaks peetakse kolme päeva jooksul meistrivõistlused poiste ja tüdrukute juunioride-(sünniaeg 1999/00) ning noorteklassides (sünniaeg 1997/98).