27-aastane britt peab sel aastal Klitškoga igal juhul uuesti kohtuma ja oma tiitlivööd kaitsma, kui matši toimumiskoht on veel teadmata.

"Laual on Abu Dhabi, Katar, Croke Park Dublinis, Wembley ja Saksamaa. Viis võimalikku toimumiskohta. Kusagil mujal see aset leida ei saa," ütles Fury.

"Meil olid isegi läbirääkimised kruiisilaeva osas. Dubai šeigil on jaht, mis mahutab ainult 120 inimest. Ta ei tahtnud, et seda kusagil üle kantaks ning ütles, et saab müüa ainult 120 piletit hinnaga 1 miljon dollarit tükk, seega kogu potis oleks olnud 120 miljonit."

"Ta tahtis korraldada eksklusiivset raskekaalu tiitlimatši, kus poleks ühtegi telekaamerat, ainult need 120 inimest, kes matši jälgivad. See pole vale, vaid sulatõsi. Ta ei öelnud, kui palju ma selle eest saaks, kuid ma oleks ilmselt saanud suurema osa sellest 120 miljonist. Ma olin kahe käega poolt! Aga ma arvan, et see on nüüd laualt maas. Ma ei usu, et see võimalik oleks. Aga see oleks olnud eepiline lugu."

Fury võitis novembri lõpus WBA, WBO ja IBF-i tiitlivööd, alistades ukrainlase Klitško, kes viimati pidi kaotust tunnistama 2003. aastal. IBF-i vööst pidi inglane loobuma, sest organisatsioon nõudis, et ta kohtuks järgmisena väljakutsuja Vjatšeslav Glazkoviga, kuid temal oli lepingujärgne kohustus vastamisi astuda Klitškoga.