Arro võitis kohtunike ühehäälse otsusega 3:0. Mehmet liikus väga hästi, aga selle võrra kannatas tema löögi kvaliteet. Arro ajas vastast rohkem taga, lõi palju mööda, aga skooris siiski lõpptulemusena rohkem.

"Esiteks on mul väga hea meel, et korraldajad leidsid mulle sellise pähkli vastu, sest ma tõesti lootsin, et saan korraliku matši, kuna mul on enda kohta olnud pikem võistluspaus. Tundsin, et ringiroostet oli sees. Ei ole korralikke sparringuid praegu saanud. Tundsin, et kõik asjad ei tule päris hästi välja. Aga õnneks polnud vastasel nii palju kogemust, et seda maksma panna. Põhiasjad suutsin ära teha, aga ütlen ausalt, raske matš oli. Mitte just füüsiliselt, vaid tehnilis-taktikalises mõttes," rääkis Arro Delfi TV otseülekandes.

Märtsi lõpus läheb Arro Eesti meistrivõistlustel tiitlit kaitsma. "Praeguste juttude järgi tundub, et põhikonkurendid on rivist väljas ning sel aastal tulevad meistrivõistlused vähe kergemad, aga ei sellist asja ei saa kunagi kindlalt võtta. Igasugu üllatusi võib tulla. Proovin ennast heasse vormi ajada. Praegu olen poolel tee. Vorm ei ole veel tipu lähedal," lisas Arro.