Kuni 56-kilogrammiste neidude seas võistlev Vill alistas poolfinaalis ühehäälse otsusega lätlanna Valerija Šepetovska ning lubas finaalis valgevenelannal poksida vähem kui kaks raundi.

Vill oli üks Eesti kolmeteistkümnest rahvusvahelised vastased alistanud kuldmedalistist, kes oli võidukas Maardus toimunud turniiril, kus osalesid veel Läti, Leedu, Soome, Rootsi, Valgevene, Venemaa ja Saksamaa noored ja täiskasvanud poksijad.

Äärmiselt edukaks kujunes turniiri vendadele Kamaninitele, kus noorim Fjodor Kamanin (kuni 32kg) ning vanemad Semjon (kuni 60kg) ja Pavel (kuni 64kg) alistas kõik välismaised vastased ning kerkisid poodiumi kõrgeimale astmele.

Külalisriikide poksijatega võideldes kerkisid parimateks veel Denis Kormilin (OMK, kuni 75kg), Daniel Semaško (OMK), Igor Vorobjov (OMK), Mark Andrejev (OMK), Jegor Tomin (OMK), Dmitri Protkunas (PSK), Aleksandr Protkunas (PSK) ja Dmitri Safronov (PSK).

Eesti meistrid Artur Zarva ning Andrei Hartšenko pidid mõlemad kaotuseid tunnistama. Keskkaalu meister Zarva (Avangard) jäi hõbedale, kaotades finaalis 1:2 häältega valgevenelasele Viktor Muraškinile , kergekeskkaalu meister Hartšenko jäi kohtunike 1:2 häältega alla rootslasele Adel Belalijale ning sai pronksmedali.