"See on imelik. Tavaliselt paisatakse piletid müüki 10 nädalat enne matši," ütles piletiotsingufirma Seatgeek.com analüütik Connor Gregoire ESPN-ile. "Meie teada pole kellelgi hetkel trükitud piletit käes."

Piletimüük seisab hetkel Mayweatheri ja Pacquaiao promootorite vaidluse taga selle üle, kui palju pääsmeid kummalegi leerile peaks eraldatama. Vabamüüki paisatakse neid vaid piiratud koguses hinnaga 1500-7500 dollarit.

Pacquaio mänedžer Michael Koncz süüdistab Mayweatheri leeri piletimüügi taksitamises.

"Täielik segadus on praegu! Ma võin ainult oletada, et nad üritavad ahnusest piletitega manipuleerida, miks nad muidu seda kinni hoiavad? Ma olen rohkem kui natuke pahane, et nad veel vabamüügis ei ole," ütles Koncz.

Mängus on miljonid dollarid, sest kummagi võitleja meeskonnale antakse kindel protsent pileteid, mille nad võivad hangeldajate kaudu veel kõrgemate hindadega maha müüa. Hinnanguliselt teenitakse 2. mai matši pealt piletimüügist 72 miljonit dollarit, mis ületab senise rekordi mitmekordselt - 2013. aasta Mayweatheri ja Canelo Alvarezi matši piletitest koguti 20 miljonit.

Pacquiao promootor Bob Arum on kuulnud, et inimesed on hakanud piletitest ilmajäämise kartuses oma Las Vegase lennupileteid ja hotelli broneeringuid tühistama. "See on vastuvõetamatu ja üks hullemaid asju, mida ma kunagi näinud olen," sõnas ta.

Seatgeeki kaudu on matšile müüdud vaid paar tuhat nn "fantoompiletit" ehk pääset, mida hangeldajatel veel käes pole, kuid nad eeldavad need enne matši saada. Juba praegu on hangeldajad originaalhinnale mitmekordselt juurde pannud. Odavaima pileti saab hetkel kätte 4800 dollariga, keskmine hind jääb 8000 dollari kanti.

Matš leiab aset Las Vegases 16 500 pealtvaatajat mahutaval Grand Garden Arenal.