SBG treeningsaali sisevaade - mõned asjad on aasta jooksul küll täiustunud, aga pildi saab ette:

12 tundi reisimist, alustatuna Tartust, ja kohal ma olingi. Sõidud ja lennud läksid sujuvalt ning vahemaandumistel liiga palju passima ei pidanud. Kohale jõudes ruttu taksosse ja oma elamispaika, mis asub treeningsaalist 400 m kaugusel. Taksojuht oli jutukas ning sain kiirelt haritud kõige olulise osas: ilmastikuolud Iirimaal ja Eestis; kus elab Conor; kuidas tema (st taksojuhi) isa oli sõjaväes raskekaalu meister poksis; kui palju raha teenib Conor; kuidas võitlusoskus on tänapäeva Euroopas aina praktilisemaks muutumas; kui suured pidustused Conori matšidelt koju jõudes Dublinis toimuvad; millised on Dublini ühistranspordivõimalused, kui palju raha teenib Conor jne.

Minu elamine üheks nädalaks (jaanuar 2016).
Naabrid (jaanuar 2016).
Tagahoov (jaanuar 2016).

Kuigi ajavahe on vaid kaks tundi (kui siin on kl 13, siis Eestis on kl 15), nõuab see siiski harjumist, eriti kui treeningud algavad piiripealsel ajal. Päevasega muret pole, sest Iiri aja järgi 13.30 - 15.00 on Eestis 15.30 - 17.00. Õhtune treening on aga minu jaoks täiesti kesköine, alates Iiri aja järgi kl 20.00 ning lõppedes 21.45. Sealt edasi pesema, koju, kokkama ja lõpuks magama. Õnneks on elamine väga mugav, köögid-särgid-värgid kõik olemas, pererahvas tore ja voodi lai :)

SBG Iirimaa treeningsaal, otse peatänava ääres (jaanuar 2016).

Iga päev on kaks trenni ja häid treeningpartnereid jalaga segada. Päevane treening oli esmaspäeval MMA sparritrenn ja õhtul kütsime lukumaadlust tehnikast kuni sparringuteni välja. Õhtuseks trenniks jõudis kohale ka Conor, kes küll oli sunnitud hiljaks jääma, sest dopingukütid tegid talle üllatusvisiidi :)

Conor McGregor dopinguküttidega (jaanuar 2016).

CAGE 34

Minu järgmine, hooaja kolmas matš, toimub 13. veebruaril Soomes liigas CAGE. Vastaseks tuleb Prantsuse võitleja Dagir Imavov. Võistlus toimub Helsingis - sel korral kodule päris lähedal - ning nii mul endal kui ka fännidel on reisi planeerimine oluliselt lihtsam.

CAGE-is võistlemine on suur samm edasi - tegemist on möödunud aastal Põhjamaade suurima vabavõitlusportaali MMAViking.com poolt aasta promotsiooniks valitud võistlussarjaga. Ma pole kindel, kas seda on CAGE-i ajaloos üldse varem juhtunud, kus matš toimub kahe välissportlase vahel. Minule teadaolevalt on seda kogu Soome vabavõitlusajaloo jooksul juhtunud üldse vaid paaril korral :)

Kaardil on kokku 7 matši, kus minu oma peaks olema neljas.

CAGE 34.