Kehakaalus kuni 130 kg võistelnud Nabi läks kvalifikatsiooniringis vastamisi makedoonlase Blace Naceviga, kes andis loobumisvõidu. Veerandfinaalis alistas Nabi iraanlase Nateri Gaafar Shamsi skooriga 4:0 ning poolfinaalis ukrainlase Aleksandr Tšernetski tulemusega 5:1.

Laupäeval peetud finaalis kohtus Nabi sakslase Eduard Poppiga. Võiduga 3:1 Poppi üle kordas Nabi eelmisel aastal Lõuna-Koreas Mungyeongis saavutatut, tulles Kreeka-Rooma maadluses kahekordseks sõjaväelaste maailmameistriks. Lisaks on Nabil ette näidata 2014. aastal New Jerseys peetud sõjaväelaste MM-ilt võidetud pronksmedal.

ETV spordiuudistele rääkis Nabi, et pole veel otsustanud, kellega ja kuidas järgmise hooaja ettevalmistust tegema hakkab. "Tuleviku kohta saab öelda nii palju, et hetkel midagi konkreetset veel paigas ei ole. Oktoobri lõpuks ehk saab asjad paika ja saab rääkida täpsemalt, kuidas töö käima hakkab. Nagunii see aasta lõpp on rahulikum ja hetkel ei ole kuhugi pea ees tormata. Tuleks saada asjad aasta lõpuga paika, et uuest aastast oleks hea minna," ütles ta.

Kapral Nabi teenib 2012. aastast kaitseväe staabi- ja sidepataljoni spordirühmas, kuhu kuulub praegu 20 tippsportlast.