Raskekaalu (-130 kg) avaringis ehk veerandfinaalis sai 29-aastane Nabi loobumisvõidu, poolfinaalis alistas ta 7:0 Kaarel Maateni ning finaalis Mait Madi 9:0.

Kui meistritiitel oli 117-kilose Nabi jaoks vormistamise küsimus ja varasematest võitudest palju ei erinenud, siis meeldejäävaks tegi seekordse triumfi suur publikuhuvi. Tartu Lõunakeskusesse oli kogunenud nii vaba-, naiste kui kreeka-rooma maadluse finaalideks täismaja, üle tuhande maadlussõbra.

"Täna oli kindlasti lähiajaloo parim korraldus Eesti meistrivõistlusel. Ka meile, sportlastele, oli see eriline kogemus, et nii palju publikut kohal oli. Rahaliselt polnud sellise ürituse korraldamine kindlasti kerge, aga loodame, et traditsioon jätkub. Kõige olulisem on see, et tänu taolistele võistlustele jõuab rohkem noori maadluse juurde."

Nabi jätkab veel kuu aeg jõutreeninguid, seejärel paneb rõhu maadlustehnika lihvimisele. Nabi ja teiste Eesti maadlejate jaoks on tänavuse hooaja tähtsamad võistlused Euroopa mängud (sisuliselt EM, toimub juunis) ja maailmameistrivõistlused (septembris).