Ungarlane lendas juba esimesest tugevamast löögist piirdeaeda, kui matši algusest oli möödas napid 20 sekundit. Helenius jätkas vastase klohmimist ning kui kohtunik järgmine kord ungarlasega juttu puhus, oli mehe silmavaade juba nii udune, et mingist edasi poksimisest polnud enam juttugi.

Poksiõhtu Tondirabas avasid olümpiaklassi võitlejad, nende seas ka vennad Karlsonid. Ainar võitis punktidega 3:0 ameeriklast Samuel Chase Gallowayd. Rain oli sama kindlalt üle leedulasest Algirdas Banulisest.

Profipoksi heitlustes oli laval kolm eestlast. Ott Remmeril tuli vastu võtta kaotus soomlaselt Juhani Hirvikangaselt 0:3, Pavel Semjonov alistas 3:0 valgevenelase Dzianis Makari. Rain Kärkinen võitis tehnilise nokaudiga valgevenelast Siarhei Krypsylat.

Õhtu viimases matšis kaitses venelane Artur Akavov edukalt WBO keskkaalu Euroopa meistritiitlit grusiini Davit Makaradze vastu. Matš lõppes seitsmendas raundis, kui venelane grusiinile kulmu sügava haava tekitas ning kohtunik sellega õhtu lõppenuks kuulutas.