Teisipäeva õhtul kell 21.40 on Viasat Sport Balticu ekraanil otseülekanne MM-valiksarja Euroopa tsooni H-alagrupi võtmekohtumisest Ukraina – Inglismaa. Kui 1966. aasta maailmameister Inglismaa ei soovi finaalturniiril osalemisega riskida, ei tohi nad Ukrainale mitte mingil juhul kaotada.

Ukraina asuks võidu korral valikgruppi kaks vooru enne lõppu 17 punktiga juhtima. Inglismaa ja Montenegro oleksid 15 ning Poola – eeldusel, et alistab Euroopa nõrgima rahvuskoondise San Marino – 13 punkti peal.

Kohe pärast Ukraina – Inglismaa otseülekande lõppu, teisipäeval kell 23.40 näitab Viasat Sport Baltic täispikkuses MM-valikmängu Austria – Iirimaa, mille sisuks ellujäämine. Kes iganes tolle matši võidab, säilitab C-alagrupis reaalsed šansid teist kohta püüda. Kaotaja on audis. Viik ei rahuldaks samuti kumbagi.

Nädalavahetusel naaseb sunnitud – rahvuskoondised tahavad ju ka jalgpalli mängida! – kahenädalase pausi järel Viasat Sport Balticu ekraanile Inglise Premier League, kust näidatakse otseülekandes kolme kohtumist.

Laupäeval kell 14.40 katsub tiitlikaitsja Manchester United rammu uustulnuka Crystal Palace’iga. Hooaega oodatust kehvemini – kolmest mängust on kogutud neli punkti – alustanud Man Unitedi uus peatreener David Moyes vajab võitu nagu õhku, ent hooaega kahe üheväravalise kaotusega alustanud Crystal Palace alistas viimati 3:1 Sunderlandi ning on kahtlemata kuraasi täis.

„Crystal Palace’i peatreener Ian Holloway on väga värvikas kuju, kes suutis viimati Premier League’is töötades – Blackpooliga hooajal 2010-11 – alistada mõlemal puhul Liverpooli. Toona David Moyesi juhendatud Evertoniga tegi Holloway kodus 2:2 viigi ja kaotas võõrsil 3:5, kuigi juhtis veel 75. minutil 3:2. Loodetavasti kujuneb seekordne Moyesi ja Holloway duell sama väravaterohkeks,“ tõdeb mängu eel Viasat Sport Balticu jalgpallikommentaator Ott Järvela.

Laupäeval kell 19.25 algab otseülekanne mängult Evertoni ja Chelsea vahel ning pühapäeval kell 17.55 on eetris kohtumine Southampton – West Ham United. Märkimisväärne, et Everton on liidri Liverpooli ja teisel kohal paikneva Chelsea kõrval kolmas meeskond, kes esimese kolme vooruga ainsatki kohtumist ei kaotanud.