Gala raames välja antud kolmest Aasta õppuri tiitlist pälvis ühe EOK Järelkasvutiimi liige, Tartu Kivilinna Kooli lõpetanud ujuja Kregor Zirk, kes võitis sellel suvel Gruusias toimunud Euroopa Noorte Olümpia Festivalil 100 m liblikujumises kuldmedali.

Teised kaks Aasta õppuri aunimetuse saajad olid Airon-Johannes Oravas ja Silver Mähar.

Prantsuse Lütseumis õppinud ning nüüd Tallinna Reaalkoolis õpinguid jätkav Airon-Johannes Oravasvõitis rahvusvahelisel loodusteaduste olümpiaadil Argentiinas hõbemedali ning pälvis Austrias toimunud Euroopa loodusteaduste olümpiaadilt võistkondliku kuldmedali.

Tartu Kutsehariduskeskuse lõpetanud Silver Mähar oli Prantsusmaal toimunud Euroopa kutsemeisterlikkuse võistlusel EuroSkills 2014 parim veebidisaini erialal ning pälvis pronksmedali multimeedia meeskonnavõistlusel.

Aasta haridusteoks kuulutati Räpina Aianduskooli projekt „1000 sõpra“.

Lisaks Aasta haridusteole ja Aasta õppurite nimetamisele anti välja veel mitmeid erinevaid tunnustusi ja tiitleid - Aasta lasteaiaõpetaja, Aasta klassijuhataja, Aasta klassiõpetaja, Aasta põhikooliõpetaja, Aasta gümnaasiumiõpetaja, Aasta kutseõppeasutuse õpetaja, Aasta õppeasutuse juht, Aasta õppejõud, Aasta suunaja, Aasta hariduse sõber, Aasta juhendaja.

Tutvu laureaatide ja nominentidega SIIN.

Aasta Õpetaja gala eesmärk on esile tõsta haridustöötajaid ja hariduse toetajaid, kes panustavad noorte heasse käekäiku ja kelle töö on teistele eeskujuks.

Tunnustusürituse eestvedajateks on Haridus- ja Teadusministeerium, sihtasutus Innove ning Eesti Haridustöötajate Liit.