"Igatahes on kahju. Oleksin tahtnud, et õde jätkaks veel, aga erinevate põhjuse tõttu on ta otsustanud praeguseks trikoo kappi panna. Vennana sain ikka aru, kuhupoole asi liigub. Üks vigastus teise otsa ning kõik ei olnud nii nagu peaks, et saaks hakata sügisel maksimaalselt treenima. Võis arvata, et selline otsus tuleb, aga konkreetselt otse ei öelnud ta mulle kordagi, et nüüd on nii," rääkis Martti pärast Triinu pressikonverentsi täna pärastlõunal Swissotelis.

Eelmise aasta novembris tõid Triin ja Martti Prantsusmaalt lühiraja Euroopa meistrivõistlustel Eestile kahepeale kolm medalit: kaks hõbedat ja ühe pronksi. 2011. aastal oli Poola EM-i saagiks kaks pronksi ja üks hõbe.

"Õega on meil palju võimsaid hetki koos läbi elatud, kuid kõige tipuks oli ikkagi eelmine ja üle-eelmine aasta, kui me tiitlivõistlustelt koos medaleid koju tõime. Vähestel õdedel ja vendadel on võimalik midagi sellist koos kogeda. Seda jään mäletama elu lõpuni," sõnas Martti.

Marttil on selja taga kaks ja pool kuud kaitseväeteenistus spordiroodus. Vaata, mida äsja sõdurivande andnud mees rääkis!